Félek, hogy terhes vagyok? (rövid kérdés hossú válasz)
Figyelt kérdés
Mostanában kell megjönnie,de szeretkeztünk a párommal megszakítással (mert az óvszertől fáj,pedig többet kipróbáltunk már) nem ment el bennem egyszersem,érzem,hogy megfog jönni,meg megy a hasam is és félek,hogy terhes vagyok,miután megjött csináljak tesztet,ha rendesen megjött és annyi iddeig tart míg szokott?Mert tegnap dr.houset néztem és volt benne egy csaj aki terhes lett,de rendesen vérzett amíg szokott.Nagyon félek,most is fáj remélem megjön,bocsi ha hülyeséget mondtam vagy kérdeztem.2014. jan. 6. 17:29
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon kétségbe vagyok esve,többet ilyet biztos nem fogunk csinálni,nagyon remélem,hogy tényleg csak az a baj,sosem volt ilyen: (
2014. jan. 6. 19:44
12/18 A kérdező kommentje:
Mostmár rendesen vérzek,az jó ugye?
2014. jan. 7. 06:23
13/18 anonim válasza:
Tuti semmi baj:) máskor ésszel :)
14/18 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm szépen!!:):)
Nagy kő esett le a szívemről :D
2014. jan. 7. 14:44
15/18 anonim válasza:
Na, minden rendben? :) (Most én is baba-parában szenvedek...a terhesség szinte összes jele megvan nálam...de még nem kéne megjönnie...mondjuk félek. :S )
Hány éves vagy amúgy?
16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem igen :)
Azért majd csinálok egy tesztet,hogy teljesen megnyugodjak csak múljon el.Nyugi ne parázz azért rá,mert attól is késhet,bár mint mondtad még nem kell megjönnie,szóval szerintem addig ne idegesítsd magad,nekem is volt jelei,sőt még most is vannak (vagy csak már bebeszélem magamnak)nem kell a bolhából elefántot csinálni!:)
Szurkolok neked!Én amúgy 18 éves vagyok.
2014. jan. 8. 19:32
17/18 A kérdező kommentje:
Az normális hogy elsején jött meg és ma múlik el?:S
Max. 7 napig szokott nekem tartani :/
2014. jan. 9. 14:33
18/18 A kérdező kommentje:
Elszámoltam magam: D
Véletlenül a hónapot néztem
2014. jan. 9. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!