Mitől van az hogy peteérés óta mensziszerűen enyhén fáj a hasam?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, de aggódom mert ilyet még nem tapasztaltam. Ha megvan a peteérésem semmi bajom se szokott lenni utána.2014. jan. 6. 09:55
1/8 anonim válasza:
Nàlam ez terhességet jelentett :) mikorra nem vàrod?
Drukkolok!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy már a terhesség lenne. 12-re nem várom, de én attól félek ahogy itt olvasgattam, hogy nem tud kiszabadulni. Csak így meg lekéstem, a férjem hetelős munkán van :( 6 nappal ezelőtt tudtunk együttlenni akkor éreztem hogy van.
2014. jan. 6. 11:12
3/8 anonim válasza:
Nekem ovu utàn rögtön, kb 2 nappal utàna kezdett el tompàn menszisen fàjdogàlni a hasam (persze akkor még nem tudtam h attól).
De ha 6 napja voltatok együtt , akkor talàn màr a beàgyazódàst érzed :)
Azért ne éld bele magad; de ez egy kis reményre adhat okot. Mióta próbàlkoztok?
Első
4/8 anonim válasza:
Jaaa és nekem volt olyan is mikor nem szabadult ki a petém de akkor totàl ovus fàjdalmam volt egy egész hónapon àt.
Első
5/8 A kérdező kommentje:
Jaj nem élem bele magam, de azért köszönöm nagyon aranyos vagy! :)
2014. jan. 6. 11:30
6/8 anonim válasza:
Szia! Most írtam ki ezt a kérdést. még nem olvastam a tiédet!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. Ha kiderül valami, írd majd meg lsz!
7/8 anonim válasza:
Szia! Én is ugyan igy vagyok még a mensesz idő is passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!