Terhess vagyok-e?

Figyelt kérdés
Kb 5napal vagyok menses elött és máskor is szokot fájni a mellem s görcsölni a hasam.De most mindenen sirok s néha csak ok nélkül,kemény a székletem pár napja és gyakran vizelek:P a mellem is fáj de az menses elött is szokot. Szoval terhess lenék?
2014. jan. 5. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Miért aggódsz? Mert nem tudsz helyesen írni, így azt a benyomást kelted, hogy nagyon egyszerű ember lehetsz? Magyarul sötét mint az éjszaka??

Amúgy meg, ha rendesen védekezik valaki nem lesz terhes. 1 S betűvel!

2014. jan. 5. 23:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaj de vices vagy tradicionális kis kancsó magyarúl köcsög.Nem értem az ijen roszindulatú megjegyzéseket mért nem tartod meg magadnak s ha nem tuc válaszolni a kérdésre csak kötegedni akor hallgas pontosaban ne irj.És igen lehet nem irok hejesen vagy csak igy könyeb esetleg elütök pár szavat de nem értem mi közöd hozá neked is van hibád pl nagyképü seg vagy. Ugyhogy pofa be vagy hanem akor szájaj ha elötem vagy hogy jol képen verheselek ja bocs azt nem mered mert egy nyuszi vagy aki csak akor szájal ha nem látják és meg bujhat a névtelenség mogöt.
2014. jan. 5. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Jesszusom! Egyetlen szó sincs, amit sikerült volna helyesen leírnod. Ilyet én még nem láttam! :)

A kérdésedre a válasz: a menzesz kimaradása előtt nagyon ritkán van bármiféle terhestünet. Még a nemvárt után is csak hetekkel, a legtöbb esetben. Majd ha nem jön meg, vegyél egy tesztet és csináld meg. Ha pozitív akkor terhes vagy.

2014. jan. 5. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Te jó ég!!!!Hány osztályt végeztél te????

Szinte nincs egy szó se,amit helyesen írtál volna le!!!!!

2014. jan. 6. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Na most jót nevettem.. Egy primitív észlény aki dugni tud, de képtelen egy mondatot helyesen leírni.

Voltaképpen másra úgyse lennél jó.. szóval..ha van aki téged józanul megdug, akkor gyorsan fogd meg két kézzel drága, mert kapkodni nem fognak utánad.. :)

2014. jan. 6. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
SZerintem terhesssss vagy.Ez terheseg.
2014. jan. 6. 08:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom és elhiszem hogy egy szo se jo és hány évet jártam suliba?12 öt csak hogy román suliba és soha nem tanultam magyarul irni suliba pár szabályt tudok de azt is gyakran elfelejtem általába halás után irok és ha nem tetszik hogy probálkozom akor kapjátok be én legaláb probálkozom ti csak nagyképüskötök szerintem az angolon kivül szart se tutok és legaláb nem megyek ugy más országba hogy legaláb beszélni ne tugyam mind ti pünkösdkor legaláb egy da és nu nem lene rosz.köszönöm aki rendesen válaszolt.
2014. jan. 6. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez azert mindent mas megvilagitasba helyez marmint a helyesirast illetoen.Gratulalok a babahoz.
2014. jan. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!