Mennyi az esélye a terhességnek az alábbiak szerint?
Már ne haragudj, de nem mindegy neked, hogy hogy nevezi? Én sem mondom azt, hogy a párom..stb..
Kérdező, amúgy mikor kéne megjönnie? Mert ha még nem, akkor azt várd meg, és akkor tesztelj. Én is most várom, hogy ne jöjjön. :)
Csoda is lenne, ha pozitív lenne!
27-én jött meg utoljára, 32 napos ciklussal -> tehát kb. október 30-ra nem várod, DE már pozitívat szeretnél???
Még (valószínűleg) ovulációd se volt a hónapban, hogy a fenébe lehetnél akkor terhes?
Arról nem is beszélve, hogy a teszt kb. 14 nap után mutat bármit is (nyerő aktustól számítva).
Az egy dolog, hogy egy nő a ciklusa bármelyik napján teherbe eshet, ezért is kell mindig védekezni, ha nem akarsz gyereket.
De ha akarsz, akkor célszerű akkor együtt lenni, amikor a legnagyobb az esély rá és nem a kicsi esélyű napok után várni a csodát.
Ez az egyik, a másik meg, hogy jelenleg csak a ciklusod 11. napján tartasz.
Még ha kirívó módon a menstruációd 1. (azaz ELSŐ!) napján létesített aktusból sikerülne összehozni egy gyereket, AKKOR SE tesztelhetnél még pozitívat!
Ahhoz minimum 2 hét kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!