Tervezett baba esetén hány hónap próbálkozás után sikerült teherbe esnetek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 20:32
1/26 anonim válasza:
Mi azt hiszem szerencsések vagyunk :) Rögtön első hónapban sikerült a baba, pedig 33 évesek vagyunk. Most már 6 hónapos a kislányom
3/26 anonim válasza:
az első hónapban.
ugy néz ki hamarosan itt a másik:-)
4/26 anonim válasza:
Nekünk is az első hónapban. 33 éves vagyok.
5/26 anonim válasza:
Egy sajnálatos missed ab. után a kivárt 6 hónapot követően a 2. próbálkozásra.
6/26 anonim válasza:
Első baba első hónapban sikerült, sajna missed ab. lett a vége. :( 6 hét várakozás után a doki mondta, hogy minden rendben, lehet próbálkozni és akkor is elsőre összejött. :) Éppen ma 15 hós! :D
8/26 anonim válasza:
Nekünk előszörre a 3. hónapban (missed ab lett sajnos, elhalt), a második 3 hónap szünet, majd 2 próbálkozás után, tehát a 2. hónapban. Már egy éves. Mi pedig 35 és 41 évesek vagyunk.
9/26 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy 8.
Bár a ciklusom az utóbbi időben lerövidült 26-25 napra, ma volt a 28. és még semmi. :)
10/26 anonim válasza:
az első babánk elsőre sikerült (32 éves voltam), most 16 hónapos. Már 8. hónapja próbálkozunk a kistesóval, elvileg mostanában van pé-m, remélem, 14-én már nem jön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!