Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom eldönteni mi történi...

Nem tudom eldönteni mi történik velem? Talán csak késik a menzeszem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elmesélni mindent túl hosszú lenne. Nem is várom hogy azt mondjátok igen te terhes vagy. De várnék történeteket aki csak későn tesztelt pozitívat. A ciklusom 2havonta vált 2hónapig megjön 29 napra azt követő 2hóban 32 napra. Most 32-re kellett volna de ma 35.napon vagyok és semmi. Tegnap reggel negatív lett a teszt. Valami nem jó velem és talán csak késik, de érzek ezt-azt és a hőm is fent van 37.4egész nap. Undorodok mindentől néha meg ennék mindent. Lehet ebből még pozitív teszt? vagy a tegnapi negatív után már ne reménykedjek? Tudjam be annak hogy késik? Ha számit azt még leírom h.30. 31.-én volt menzesz szerű hasi fájdalom azt hittem meg is jön elég bő folyásom volt. Azóta csak a derekam fájogat ami esetleg a menz.-re utalhat. szerintetek?
2014. jan. 5. 19:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még ha később volt pé.-sem már akkor is legalább halványan pozit kellett volna tesztelnem. Ez az én formám de már jobban idegesít a tudat hogy miért késik a nem várt ha nincs baba. Valahogy megpróbálok nem agyalni megnyugszok és háthj megjön.
2014. jan. 6. 09:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez velem is így volt: negatív tesztek sora után már azért imádkoztam, hogy akkor legalább jöjjön már megfelé, hogy kezdődhessen egy új ciklus.

LH-teszttel nem próbáltad? Úgy tudom, az hamarabb kimutatja a terhességet (bár nem arra találták ki). Most viszont reggeli első vizeletből érdemes csinálni.

2014. jan. 6. 18:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Szia. Már lemondtam arról hogy baba van, biztos meg fog jönni a napokba bár a hőm is magas még mindig és olyan furán érzem magam. Lehet hogy csak a tudat hogy késik és már minden félét beképzelek. Reggeli elsővel tesztelgetek de már leállok mert nem látom értelmét. A héten várok és ha nem jön meg hétfőn tesztelek egyet aztán meglátjuk mi lesz. Neked mikor lett pozitív? Ovu.tesztet használtam de mindig becsapott így nem használom. A cicijeim ma nagyon megfájdultak ezért is gondolom h.megjön hamarosan mert ha baba miatt fájna a teszt 2csíkos lenne. Ez kész agyrém!
2014. jan. 6. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez a múlt hónapban volt, de ez még csak a 2. próbálkozós ciklusunk. Így is zokon esett...Tudom, mindjárt le is leszek pontozva, de ez van. Várjuk most is, aztán lesz, ami lesz.

De teljes mértékben értem, miről írsz!

2014. jan. 6. 21:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontozlak le. Ha az ember elhatározza h.babát szeretne annak minden hónapja izgalommal jár amíg nem sikerül. Sok sikert hátha neked nem kell sokat várni a babára mert ez nagyon rossz érzés ahogy telnek a hónapok egyre reményvesztettebb h.sikerülhet. Most meg ez h.nem jön meg még szörnyűbb. Ma reggel már remegő kézzel teszteltem és olyan volt mint ha állt volna az idő. Majd azért megírom mi lesz a végeredmény.
2014. jan. 6. 21:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ha még valaki olvassa annyi van h.nem jött meg ma vagyok 42.napon tesztek negatívak így holnap orvoshoz megyek. Tisztára ki vagyok bukva remélem holnap kiderül mi a baj. Majd megírom ha más nem valakinek majd hátha segít egyszer!
2014. jan. 12. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia.

végig olvastam és drukkolok!!!Remélem nincs semmi baj!Írd majd le mi volt a dokinál :)

A

2014. jan. 13. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!