Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg annyira lehetetlen,...

Tényleg annyira lehetetlen, hogy az első hónapban sikerüljön a baba?

Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogy nem az, csak annyi embertől olvasom itt, hogy hónapok kellettek hozzá, olyat alig látok, hogy rögtön sikerült. Most kezdtük a próbálkozást, elkaptuk a peteérést, minden flottul ment, de annyit olvasom, hogy hónapokig, sőt, évekig próbálkoznak, hogy remélni se merem szinte, hogy pont nekem sikerülhet már most :(
2014. jan. 5. 15:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is elsőre sikerült, pedig előtte hónapban, mikor elmentem megnézeti magam, hogy rendben vagyok-e, vállalhatok-e gyereket, akkor azt mondta a doki, hogy nagyon kicsi az esélyem, hogy teherbe essek.
2014. jan. 5. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nos ne utáljon senki ezért,de mi egyszer nem védekeztünk rögtön teherbe estem,majd kb fiunk 1 éves kora után nagyrészt megszakításossal védekeztünk és kb egy hónapja teherbe estem(sajna pár napra rá elvetéltem),pedig sosem volt gond belőle,több,mint 1,5 évig ezt használtuk,tehát szerintem összejöhet könnyen.
2014. jan. 5. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Simán összejöhet elsőre is, főleg ha mindketten egészségesek vagytok, és (állítólag) főleg fog.gátló abbahagyás után nagy az esély. Viszont az is igaz, hogy az ember nem is gondolná, mennyi mindennek kell klappolnia (hormonok, pajzsmirigy, peteérés, jókor lenni együtt de ne túl sűrűn sem, életkor is számíthat..., stb.) a siker érdekében.

Nekünk az első gyermek elsőre sikerült, a másodikra kellett várni fél évet, de így utólag úgy érzem ez a fél év sem számít soknak egyáltalán, hamar sikerült ő is.

Amit nem szabad szerintem: azon kattogni az első hónapok alatt, hogy vajon miért nem sikerül, biztos van valami gond. Én is bele estem ebbe a hibába, már biztos voltam benne, hogy valami hormonszintem nem jó és tuti kell majd valami gyógyszeres segítség. Hát, nem kellett szerencsére.

2014. jan. 5. 18:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat, sokkal optimistább lettem :) Elvileg egészségesek vagyunk, fiatalok is (25 évesek vagyunk), úgyhogy minden adott, reméljük a legjobbakat :)
2014. jan. 5. 23:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Szorítok nektek! Persze, h nem lehetetéen, hogy elsőre összejöjjön.

nekünk az első összejött a második hónapban (pedig az elsőben is elkaptuk a peteérést), szóval viszonylag gyorsan, de sajnos ő nem maradt velünk. Azóta már próbálkozunk, és most immár a 10. sikertelen hónapnál járunk. Erre nincs szabály. Ami egyszer simán összejött, az másszor már nem... és mindketten egészségesek vagyunk.

2014. jan. 7. 12:35
 16/19 A kérdező kommentje:

Tényleg nem lehetetlen, sikerült :)

Utolsó, sajnálom, de ne add fel, biztosan összejön Neked is!

2014. jan. 17. 23:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2014. jan. 18. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Gratula! Azért kicsit irigykedem, így majd egy év sikertelen próbálkozás után minden gyorsan teherbeesőre irigykedek... De ezt persze nem gonoszságból mondom. Minden jót kívánok nektek!
2014. jan. 18. 15:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akinek pedig még nem jött össze, drukkolok!!! A többieknek jó babavárást/babázást! :)
2014. jan. 18. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!