Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még peteérésem? Furcsa...

Lehet még peteérésem? Furcsa ebben a hónapban a görbém.

Figyelt kérdés

[link]

Mirt nincs lent a hőm?Alaphőm:36,5 általában.Nem vagyok terhes,úgyhogy lécci ne írjátok,hogy teszteljek,mert nődokinál is voltam a héten.Sok kicsi tüszőt látott kedden.Már nem is érik meg egy sem?Mire utal ez a cikk-cakk görbe?Doki szerint nem vagyok PCO-s,és nem látott cisztát sem.Csak ennél a görbénél alakul így,a többi nem is hasonlít.Reménykedhetek még?Ciklusaim:26-29 naposak,csak most ebben a ciklusban késett 2 napot.

Köszönöm a válaszokat.

2009. nov. 29. 09:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves Lányok!

NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!

Visszatérek az eredménnyel 2 hét múlva,de lécci ti is gyertek!Olyan jó,hogy írtok nekem:)

Kíváncsian várom,hogyan alakultok.

Nekem valószínű,hogy éjjel megrepedt a tüszőm,mert ma nem fáj már a bal oldalon,és a hőm is feljebb ment.

Remélem jókor voltunk eggyütt az éjjel:)

NEKTEK IS SOK SIKERT!És drukkolok nagyon!

2009. dec. 4. 08:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Köszi. Nekem ezt a hónapot ki kellett hagynom (lett egy cisztám), de remélem, most már lehet vmi ezután...
2009. dec. 4. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!