Mitol mas a terhesseg alatti menstruacio a rendes menstruaciotol?
Figyelt kérdés
hogy veszem eszre hogy ez nem az igazi menstruacio2009. nov. 29. 00:12
1/6 anonim válasza:
Megváltozik a mennyisége, és a milyensége, a színe. És gyengébb vérzés sokkal, és kevesebb ideig is tart.
2/6 anonim válasza:
A menstruáció az, amikor a progeszterontszint esése miatt a megvastagodott méhnyáljahártya leválik, és vérzéssel kiürül.
Tehresség alatt a progeszteronszint nemhogy nem esik le, hanem még nő is, ez tartja fenn a terhességet. A méhnyálkahártya nem válik le, hanem tovább vastagodik. Tehát nincs menstruáció.
Előfordulhat azonban kisebb-nagobb vérzés, rendszerint akkor, amikor esedékes lenne a menszesz. Ez a vérzés lehet gyengébb, erősebb, azonban nem lehet görcsös. ha görcs és vérzés együtt jár, akkor az vetélést jelent.
ha úgy érzed, hogy a vérzésed ellenére terhes vagy, akkor csinálj egy terhességi tesztet reggeli első vizeletből.
3/6 anonim válasza:
Én görcsöltem is véreztem is, tény, hogy kevesebb volt és rövidebb ideig tartott, mégis 9 hetes terhes voltam már mire kiderült, hogy jön a babó, ja és spirálom is volt.
4/6 anonim válasza:
az igen...
na az ilyen babára szokták mondani, hogy ő jönni akart:D
remélem örülsz neki:D
5/6 anonim válasza:
Szembeszomszédomnál negyedik hónapban derült ki a terhesség annyira normális volt a mensie!Ez nem mindenkinél egyforma épp úgy mint a terhesség egyéb más jelei sem!!!Ha érzed,hogy nem vagy egyedül csinálj tesztet vagy menj nődokihoz annál biztosabb nincs!!!
6/6 anonim válasza:
10.40-es végül örülünk, mert 2 fiú után jött és lány lett, csak kicsit várhatott volna még, mivel a kisebbik fiú még csak másfél éves volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!