5 tesztből egy láthatóan pozitív, egy meg nagyon halvány, a többi meg negatív, ez most tényleg lehetséges?
Ráadásul először lettek a pozitívak, utána meg negatívak, de folyásom meg nagyon erős fehér.
Teljes tanácstalanság, rég óta szeretnénk már babát.
mind egy napon csináltad?
Ha igen akkor a szokott szöveg: várj pár napot és ismételj.
Szia!
Csütörtök 2 délután, tegnap reggel 1 délután 1 és ma este 1.
Már nem reménykedem, pedig nagyon bíztam benne.
Egyforma tesztel csináltam, Gabriel.
Pár nap múlva azért megpróbálom másik fajtával Medilab van itthon.
Köszönöm.
Mindig ugyanolyan tesztet használj és a reggeli első vizeletből csináld. Másképp nem lehet összehasonlítani.
Próbáld meg holnap reggel is.
A tesztek nem nagyon szoktak pozitív irányba tévedni, azaz nem mutat terhességet, ha nincs HCG. Olyan viszont lehet, hogy megtapad a baba, elkezd fejlődni, de nagyon korai stádiumban leáll, ez csinálhat olyat, hogy először van valamennyi HCG-szint, de hamar leesik. Ezt hívják biokémiai terhességnek, és gyakran előfordul, csak sokszor nem is veszik észre, csak annyit, hogy kicsit késik. A létrejött terhességek nagy része (ha jól emlékszem, fele) megszakad, és nagy részük már az első egy-két hétben.
Drukkolok, hogy a holnapi teszt + legyen!!!
Ha mégsem, vígasztaljon az a tudat, hogy ha már egyszer összejött, könnyebben fog menni legközelebb, mert a test már tudja, mit kell tennie.
Én értem. Egyszer olvastam Halle Berryvel egy interjút, amiben mondta, hogy még 16 tesztet csinált meg mikor az első pozitív volt.
Azért mert annyira régóta várt már babára, hogy bizonyosságot akart...gondolom a nagyszámok törvénye szerint is..és csak akkor mert örülni. Óvatosan.
Ha terhes leszek én is lenyomok majd legalább 6 tesztet.
Lehetsz terhes, majd írd meg mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!