0,3-s hőesés 6. dpo-n. Volt már valakinek ilyen? Beágyazódás lehet? Vagy meg fog jönni?
Furcsa volt a vérzésem ebben a ciklusban. December 6-tól megvolt 5napig, aztán egy nap szünet, és elöntött a vér (dec.12.), de csak aznap volt erős, másnap már gyenge, és azóta semmi. Ha dec. 6-tól számolom akkor holnapra nem várom, ha dec. 12-től, akkor jan. 10-re nem várom.
Viszont 6 nappal ezelőtt (dec.26-27) volt peteérésem, az ovu teszt és a hőm szerint is. Lehet ebből még valami? Vagy már esélyesebb a vérzés?
Szia! Ez az első hónap, hogy mérem a hőmet, ezért is lepődtem meg a hő esésen. (Olvastam oldalakon, hogy lehetséges hőesés beágyazódáskor. Ezért is ítam ki a kérdést, hogy hátha volt már valakinél ilyen.)
Na meg azon is eléggé meglepődtem, hogy olyan későn volt pozitív az ovu teszt. (Már azt hittem nincs is peteérésem.:()Ezért gondolkoztam el, hogy lehet hogy dec. 12-től kellene számolni, és tényleg 10-én nem kéne megjönnie.... Nem tudom.
Viszont tegnap este volt egy nagyon nagyon kevés vér a WC papíron, ami miatt azt hittem mára megjön, de azóta semmi. (Remélem így is marad. Nagyon örülnék neki.)
Aztán mára a hőm is nagyon nagyot ugrott, de igazán ennek se merek örülni, mert közben beteg is lettem, és lehet hogy az befolyásolta ennyi a hőmet. :( Szóval nem tudom. Várok türelemmel, aztán kiderül hogy sikerült-e. Többet nem tudok tenni sajnos. :(
Teszthez még nagyon korán van 7-8. dpo-n vagyok.
Igazság szerint a krémes nyák volt rózsaszínes, ezért írtam hogy véres volt.
Ne haragudj, de ezt nem értem: "Ha nem baba áll a háttérben,akkor lehet hogy ez a december 6.-ai menstruációd-másképp nemtudom megfogalmazni:)"
Egyébként itt a hőgörbém:
Ma eddig nincs vérzésnek semmi nyoma.
Szúrkál a hasam alja, ami néha kisugárzik a hüvelyembe.
Ma is van egy is barna, de csak a wc papíron, és megint a krémes váladékban. Remélem ez csak jót fog jelenteni és nem azt hogy megjön....
Megjött. :-(
Új hónap, új remény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!