Nem eshettem teherbe. Vagy mégis?
Gumival védekeztünk mindig, mindig megnéztük, hogy lyukas volt-e (egyszer sem volt az), ráadásul nem is ment el bennem, hanem kivette és úgy ment el a gumiban. Mégis késik már 3 napja. Tényleg, tudom, hogy 0% kb az esélye, hogy terhes lettem, de akkor miért késik?! Már szerintem kezdem beképzelni magamnak a terhesség tüneteit.
Most vesztettem el a szüzességem 2 hete. nagyon aggódom.
18L
Eléggé lehetetlennek tűnik, hogy terhes legyél :)
Úgyhogy nyugodj meg, vegyél egy tesztet, ha terhes lennél, azt kimutatná már, de nem vagy az szerintem. Egyébként pedig a terhességnek, meg a mensi közeledtének hasonlóak a tünetei, mellfeszülés, stb. És stressz miatt is késhez...meg egy csomó más miatt is...
Valószínűleg annyira félsz egy lehetséges terhességtől, hogy a pszichés feszültség zavart bele a ciklusodba. Asaját megnyugtatásodra csinálj mielőbb egy tesztet.
És szerintem írass fel magadnak fogamzásgátlót, akkor a legminimálisabbra csökkented a teherbeesés lehetőségét (természetesen az óvszer használata mellett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!