Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatok? Lett-e valaki...

Tapasztalatok? Lett-e valaki babás úgy hogy mensi elött 2 nappal kicsit barna pecsételő vérzése volt? Vagy ez mindenképp csak a mensi előjele lehet? Doki eddig mindent rendben talált nálam. A véreredményeim is jók lettek .

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 12:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia,sajnálom hogy ezt átkellet élned.Azt mondják hogy ha mennie kell valószínű okkal történik.Tudom ez vajmi kevés vigasz.Mi komolyabban 5 hónapja vagyunk a baba témán,de már 1 éve nem védekezünk.De elég sok problémám volt ami remélem most lassan rendeződik.Ami még kicsit aggaszt hogy egy petevezetékem van és az átjárhatósága az orvosok szerint kérdéses.De még nem akarok elmenni átfúvásra.Egy belső hang azt súgja így is sikerülni fog.Engem is elszomorít hogy ennyi nőnek problémája van a teherbeeséssel.Sok helyen olvastam hogy nagyon sokszor nem is testi hanem lelki okok állnak a problémák mögött.De te már megtapasztalhattad amire mi annyira vágyunk.És kívánom hogy harmadszor is átélhesd az anyaság örömét.:)
2009. dec. 4. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!