Van még remény? Most már biztos, hogy nem vagyok terhes? Nagyon csalódott vagyok.
6 napja késik,volt egy halvány reggeli tesztem tegnapelőtt.Ma délben pedig negatív.
szerintem se add fel még korai lenne feladni!
Fel a fejjel:)
Reggeli vizeletből próbáld majd a következőt.
Jajj, ne aggódj! Ha a reggeli teszted pozitív lett, akkor babát vársz!!! :) Én ugyanígy voltam, Clearblut tesztet csináltam reggeli elsőből a mensi előtt egy nappal már halvány pozitív lett! Másnap csináltam egy Lillyt, azt is reggeli első vizeletből negatív lett, ugyanez a teszt még két nappal későbbi is negatív volt reggel! Aztán azt hiszem talán nap késés után vált pozitívvá, de akkor is csak reggeli elsőből!
szóval szerintem babás vagy! :) MEnj el orvoshoz és csináltass egy ultrahangot!
Szorítok! :)
13 hetes kismama
A remény hal meg utoljára!ne izgulj!mi már próbálkozunk 6
hónapja de még semmi!
Köszönöm a válaszokat!:)Megcsináltam ma reggel és negatív!!!:(Nem tudom mi ez,de hétfőn megyek dokihoz.
Már teljesen lemondtam róla.
Szia!
Na voltál orvosnál? Mit mondott, van odabent valaki? :-))
Ma megyek UH-ra!Megvizsgált,de úgy néz ki nincs bent senki.:(
Még mindig nem jött meg,ez már a 42.nap.Ilyen csak akkor volt,amikor babás voltam.De ez most nem babó:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!