Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódásnál törvényszerű a...

Beágyazódásnál törvényszerű a pecsételés?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, ami furcsa, hogy semmilyen tüneteim nincsenek. Mensi előtt egy héttel már durva tüneteim vannak, most semmi. A hőm, pedig már 4 napja vissza esett. Különös dolgok, de nem merek tesztelni, félek, hogy most sem lesz baba...Volt valaki hasonló cipőben?

2013. dec. 29. 19:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, így legalább van még pici remény...Képzeljétek, ma újra 37 fok fölött volt a reggeli hőm, pedig 4 napja visszaesett és stagnált, mára nem várom, egyenlőre semmi. Szerintetek a hő emelkedés jelenthet valamit? 0,4 fokot emelkedett az elmúlt napokhoz képest. :)
2013. dec. 30. 09:03
 12/12 Roberta77 ***** válasza:

Én a napokban nem várom :-P

Bár 2 napja már rózsaszín maszatolásom van reggelente...

De még reménykedek,mert mikor terhes voltam épp ilyen színes folyásom volt ;-)

A hőmérsékletem az egekben lehet,mert reggel csurgott rólam a víz

De ez nálam nem mérvadó hisz mensi másnapján szokott csak leesni

2013. dec. 30. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!