Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódásnál törvényszerű a...

Beágyazódásnál törvényszerű a pecsételés?

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, ami furcsa, hogy semmilyen tüneteim nincsenek. Mensi előtt egy héttel már durva tüneteim vannak, most semmi. A hőm, pedig már 4 napja vissza esett. Különös dolgok, de nem merek tesztelni, félek, hogy most sem lesz baba...Volt valaki hasonló cipőben?

2013. dec. 29. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha a pecsételés a kérdés, nekem 5-ből egyszer volt.

A többiben sajnálom, de nem tudok segíteni.

2013. dec. 29. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha a hőd leesett meg fog jönni sajnos, nekem ez a tqpasztalatom.
2013. dec. 29. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Van egy kisfiam, de nem volt pecsételő vérzésem beágyazódáskor. És nekem mindig menzesz előtt 1-másfél héttel fájtak a melleim és amikor terhes lettem, akkor ez a menzeszt megelőzőleg elmaradt, hanem akkor fájtak, viszont akkor sokkal jobban és érzékenyek is lettek, amikor kimaradt a vérzésem, mert ugye terhes voltam.:)

De igazából ha nem jön meg, tünetektől, pecsételéstől függetlenül tesztelj! Nem minden terhesség egyforma és nem mindenkinek az összes terhessége egyforma.

Persze az is lehet, hogy nem vagy terhes, de ha késni fog a vérzésed, mindenképpen tesztelj.

2013. dec. 29. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még nem jön meg, addig reménykedek, bár a hő leesés eléggé aggaszt. Utolsó válaszoló! Ugyan ez van nekem is, mensi előtt egy héttel nem bírok hason aludni úgy fájnak a melleim, most pedig semmi. Ez az amit nagyon furcsállok...
2013. dec. 29. 19:33
 5/12 anonim ***** válasza:
dehogy törvényszerű, a legtöbb nönek nincs is. egyébként kb 1000-szer megkérdezték ezt már. Miért nem kerestek rá elöször???
2013. dec. 29. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét terhességemnél volt!!!:)Egyén függő!
2013. dec. 29. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is egyén függő...

Nekem nem volt, viszont a melleim jobban fájtak, mint mensi előtt szoktak, úgyhogy én ebből sejtettem, hogy baba van a dologban...és úgy is lett.

2013. dec. 29. 20:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem. 6 terhességből 4 gyerekkel, nekem még soha nem volt ilyenem. Ha megjön, az egyértelmű. Ha nem, akkor a teszt majd megmutatja, hogy mi a helyzet.Nem tudom mitől félsz amúgy; ha nem vagy terhes, néhány nap múlva sem leszel az. Ha terhes vagy, akkor nem leszel terhesebb pár nap múlva sem:D
2013. dec. 29. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, vagy nem vettem észre. Drukkolok nagyon!
2013. dec. 29. 23:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt csak nem tudtam hogy az, nem hallottam ròla előtte

Viszont minden tünetem megvolt úgyahogy szokott, fàjt a hasam, mellem, idegesebb voltam stb csak nem jött meg.

2013. dec. 30. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!