Mennyivel nagyobb az esélye hogy később nem lehet babám, ha már volt abortuszom?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 20:52
1/7 anonim válasza:
Egy rokonom egy fiatalkori abortusza miatt petefészek gyulladást kapott amitől hegesedtek a petevezetékei,és emiatt nem lehetett gyereke,pedig nagyon sokáig próbálkoztak.:(
2/7 anonim válasza:
Szia!50-50% Az en barätnömnek is volt abortusza mert meg fiatal volt akkor erettsegiztünk, s muszäly volt neki elvetetni mert a pasija nem akarta. De rä 2 evre született neki egy nagyon szep kisfia aki most fel eves. Meg attol is függ hogy az orvos a beavatkozäsnäl megsertett e valamit, ezert is kockäzatos az abortusz, en mit meg adnek azert hogy legyen egy babocäm, nekem meg nem volt abortuszom,neked miert volt? tul fiatal vagy-vagy csalädi ok? ha nem vagyok bunko hogy megkerdezem. Remelem azert össze jön neked megegyszer. s akkor gondold meg nagyon hogy megint elakarod e venni a pici eletet.
3/7 anonim válasza:
Magyar adatok szerint nem egészen harminc év alatt (1957-1985) közel 150.000 meddő nő lett az abortusz következményeként.
Az összes másodlagos meddőség 32,8%-a az első terhesség megszakításából származik.
4/7 anonim válasza:
Nekem is van ismerősöm akinek abortusza volt, de rá pár évvel egészséges babát szült! Sajnos ezt nem lehet előre tudni!
5/7 anonim válasza:
Nekem 20 lves koromban volt abortuszom, majd 29 évesen vetélés miatt tisztították ki a méhemet, most 31 vagok,és itt szuszog 3,5 honapos kisfiam:)
6/7 anonim válasza:
Ez egy érdekes dolog. Akik abortuszra mennek, azoknak azt mondják, hogy lehet, hogy soha nem lehet gyerekük többé. Akkik vetélés miatt missed abortuszon esnek át, tehát nem önszántukból mennek, azoknak meg azt mondják, nem baj, figyelje meg, ezután sokkal hamarabb sikerül majd a bébi. Én az utóbbin estem át idén februárban. Elgondolkodtam még akkor, hogy most engem "etetnek" vagy azokat rémisztgetik, akik szándékosan szakítják meg a terhességet.
7/7 anonim válasza:
Azt mondják az "okosok", h kockázatnövelő tétel az abortusz a későbbi teherbe(nem)esés szempontjából. Persze nem maga az abortusz, hanem az esetleges szövődmények. Szerintem azért manapság már nem kőkorszaki módszerekkel"kaparnak" , és a kontrollvizsgálatok is precízebbek.
Másrészt alkati kérdés is, ismerek olyat, aki 7 abortusz után vállalt gyereket, és tök egészséges a baba.
Szerintem ne félj,inkább vizsgáltasd ki magad alaposan, és törekedj arra, hogy a következő babó akkor jöjjön, mikor már ti is akarjátok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!