HSG vizsgálatom volt nov. Végén, még abban a ciklusban teherbe estem. Dokihoz jan. Ban megyek,6 hetes vok. Szerintetek lehet gond a sugárzás miatt, mert röntgenes volt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 15:07
1/6 anonim válasza:
A hsg a fogantatás előtt volt. Legalábbis remélem. Így nincs mitől tartanod! Boldog babavárást!
2/6 anonim válasza:
ezt az orvosodtólkéne megkérdezni. az a baj hogy a petesejt már érik amikor a HSG van tehát én laikus fejjel ugy gondolom az a sugárzás azért éri a tüszőt. nem véletelenül teszik az ember elé az olom köpenyt amikor valamit röntgeneznek és nem véletelnül nem szabad kismamát röntgenezni.
3/6 anonim válasza:
Nem kell aggódnod! Nekem 2011 februárjában volt hsg-m, márciusban pozitívat teszteltem és novemberben megszületett a gyönyörű makkegészséges kislányom, aki már most egy 2 éves igazi rosszcsont. :) Gratulálok Neked!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Neked is gratula a rosszcsonthoz:)) Ciklusom 10. napján volt a hsg, bban a hónapbn meg se jött. Talán nem lesz gond.
2013. dec. 29. 14:38
5/6 anonim válasza:
Nekem az 5. napon volt. És úgyanígy voltam, mint Te, hogy abban a hónapban már meg sem jött. :) Mi másfél évet vártunk rá. Azóta már született kistesója is, aki most 3 hónapos. :)
6/6 A kérdező kommentje:
mi is másfél évet vártunk rá,17.hónapban sikerült.
2013. dec. 31. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!