7 hetes terhesen fájhat a hasam és a derekam?
Figyelt kérdés
Menstruáció idején éreztem ilyen fájdalmakat :/ félek nem akarom elveszíteni a babám.2013. dec. 28. 10:16
1/10 FKKTorp válasza:
Fájhat, vegyél be magnéziumot, az segíthet rajta.
Viszont ha erősödik a görcs, vagy akárcsak enyhe barnazást, vagy vérzést tapasztalsz, akkor azonnal ügyeletre kell menni.
2/10 A kérdező kommentje:
Vettem be magnéziumot most jobb. Fehérfolyäs nem baj? 30án mennék dokihoz . Hallotam olyanról is akinek annyira fájt h állni is alig tudod.
2013. dec. 28. 10:38
3/10 anonim válasza:
Persze, nekem is sokáig, és néha még most is fáj.
Sem ülni, sem feküdni nem volt kényelmes, a mensis fájdalmak is normálisak, a vérbőség miatt van.
Ne aggódj.
12hkm
4/10 FKKTorp válasza:
Ne aggódj a folyás miatt se, az is természetes. Magnéziumból többet is lehet ilyenkor szedni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sextöl is félek nem merek elmenni közben . Anyukám szerint túl aggodom mert ha a baba maradni akkar maradni is fog ha nem a fejem tetejére is álhatok akkor sem fog. De ha azt mondjátok normális a hasfájás megnyugtat :)
2013. dec. 28. 13:39
6/10 A kérdező kommentje:
És a derékfájás is normális?
2013. dec. 28. 14:24
7/10 anonim válasza:
Nekem kb. az 5. héten fájt a derekam, elég intenziven, de aztán elmúlt. Szóval szerintem normális.
8/10 FKKTorp válasza:
Ezek teljesen normális tünetek. Anyukádnak egyébként igaza van. Ha minden rendben van, akkor bármit csinálhatsz. Tehát amíg nem vérzel, vagy görcsölsz nagyon, addig nyugodtan engedd el magad. Nyugodtan élvezeted a szeretkezést is, nem lesz baj belőle.
9/10 A kérdező kommentje:
Kőszi :)) ez megnyugtat :) hasfájás elmult csak az a szörnyű derékfájás maradt :/ de ha ez normális akkor megnyugodtam :)
2013. dec. 28. 18:58
10/10 anonim válasza:
Anyukadnak igaza van,probald meg nem tulaggodni a dolgot. :)
A fajdalom majd elmulik,aztan mashol fog fajni,a folyas meg valoszinleg vegigkiseri majd a terhessegedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!