Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerulhet a kisteso?

Maja20 kérdése:

Sikerulhet a kisteso?

Figyelt kérdés
Novemberben 24-25en voltunk egyutt a parommal aztan 26an mejott este. De sokkal tobb volt mint szokott es sokkal tobb ideig tartott. Aztan amiota elmult folyamatosan gorcsol a hasam allandoan ehes vagyol faj a cicim faj a gerincem. Ma kellett vna megjonnie de eddig meg semmi. Teszteltem is de negativ volt mensi ido elott. Szerintetek remenykedhetem a listesoban? Elore is loszonom.

2013. dec. 26. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát a november 24-25-i együttlétekből tuti nem vagy terhes. Egyrészt mert már rég kimutatná a teszt, másrészt meg mint írtad, megjött és sok, bő, vérzésed volt. Hát ha azóta voltatok együtt megfelelő időben, akkor lehetsz terhes.
2013. dec. 26. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:
November 26.-án jött meg, arra gondolsz? Mert nem egyértelmű, hogy mára nem vártad és megjött, vagy ebben a hónapban még nem jött meg. Amúgy, ha csak novemberben voltatok együtt azokon a napokon, akkor tuti, nem vagy terhes, mert már pozitív lenne és az erős vérzés is kizárja a terhességet.
2013. dec. 26. 17:00
 3/3 A kérdező kommentje:
En kerdeztem. Tegnap kellett vna megjonnie de semmi. Nem is gorcsolok mint ahogy ezt megszoktam mar. Most allandoan ehes vagyok..:) de sajnos tesztet nem tudok venni csak hetfon. Mert akkor lesz patika. Addig remelem nem jon meg :). Remelem sikerul vegre. Koszi a valaszokat :)
2013. dec. 27. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!