Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 hónap után ismét terhesség...

8 hónap után ismét terhesség (kistesó)?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről, korai nagyon a kistesó?
2013. márc. 30. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha teherbeesel, akkor az azt jelenti, hogy a szervezeted felkészült a terhességre. Egyébként nem korai szerintem.
2013. márc. 30. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell tudni!ha úgy érzitek készen vagyok még egy babára,akkor hajrá!

De azért át kell gondolni hogy mivel jár a 2 pici :)

de ha a gyerekek szempontját nézem,szerintem teljesen jó lesz nekik ha nagyon lesznek!

(:

2013. márc. 30. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:

*vagytok

bocsi

2013. márc. 30. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Szeptemberben megszülettek az ikerfiaink. Terveztük őket és nagyon boldogok voltunk, hogy végre itt vannak. Aztán kb. négy hónaposak voltak, amikor megint furán éreztem magam. Vettünk egy tesztet és pozitív lett. Azt hittem, hogy a férjemet el kell kapni :-) Én elsírtam magam és csak anyit tudtam kinyögni, hogy ne öljük meg...a párom is elsírta magát és mondta, hogy majd megoldjuk... Mi mindig is nagy családot akartunk, de úgy gondoltuk, hogy várunk a kistesóval legalább adig még a fiuk két évesek nem lesznek. Hát a kistesó nem akart várni, mi pedig megtartottuk :-) Elmentünk uh-ra és ott má biztos volt a baba. Pár hét múlva elmondtuk a családnak és az első hozzászólás az volt, hogy már megint? Ez komoly? Mindenki nézzet tátott szájjal mi meg csak mosolyogtunk :-) Később kiderült, hogy ő is kisfiú lesz :-). 13 hónaposak voltak a fiúk, amikor megszületett. Aztán olyan jó volt így, hogy eldöntöttük, hogy válalunk még egy babát ilyen kis körkülömbséggel. Most az ikrek 22 hónaposak, az öccsük 9 hónapos és április végére várjuk a picit, aki szintén kisfiú :-). Nem mondom, hogy egyáltalán nem nehéz és minden rózsaszín mindig, de nagyon megéri az egész napos pelenkázás, etetés, játék, takarítás.... nagyon szeretjük őket és ha a pici ( most már betartjuk:-) ) is legalább két éves lesz akkor jöhet a következő :-)
2013. márc. 30. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem korai. Ha össze jött nincs mit tenni :D
2013. márc. 30. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, pont ideális, mi is így szerettük volna, de nem sikerült.
2013. márc. 30. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!