Lehet ez terhesség? Nem kellene magasabbnak lennie a hőmnek, ha terhes vagyok? Az átlaghőm 36 alatt szokott lenni, csak azt nem jelöltem előtte.
2009. nov. 26. 13:23
11/21 A kérdező kommentje:
2009. dec. 3. 21:03
12/21 anonim 

válasza:

jól néz ki...én holnap reggel lőnék el egy tesztet, utána 2nap mulva, ha továbbra is fent marad a hő...
13/21 anonim 

válasza:

Én is szurkolok, szerintem is esélyes! Írjál ám!
14/21 A kérdező kommentje:
A teszt negatív lett, és a hőm leesett 36,3-ra... :(
De azért köszi mindenkinek
2009. dec. 4. 05:04
15/21 anonim válasza:
hello
nem feltétlenül kell magasabb hőnek lennie ha terhes vagy-nekem sincs azt mégis terhes vagyok
16/21 anonim 

válasza:

Következő hónap, újabb remény. Kitartást!
17/21 anonim 

válasza:

beágyazódástól is leeshet, valószinüleg a babó furakodik be, várj, mi lesz holnap, hátha felmegy a hő...és utána tesztelj...
18/21 A kérdező kommentje:
Megjött a mensi.. vagyis inkább vérfoltnak mondanám :S A hőm meg ma reggel 36,5.. ki érti ezt, hogy most mi van velem? Sajna ez most nem jött össze szerintem.
Köszi a szurkolást, és hogy tartottátok bennem a leleket :D
2009. dec. 5. 10:28
19/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Lehet, hogy igazad van, mert már nincs semmi mensi, és a hőm visszament. Lehet mégis baba lesz belőle?
2009. dec. 5. 19:23
20/21 anonim 

válasza:

hogy vagy ma? én vagyok az utolsó válaszoló..teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!