Lehet ez terhesség? Nem kellene magasabbnak lennie a hőmnek, ha terhes vagyok? Az átlaghőm 36 alatt szokott lenni, csak azt nem jelöltem előtte.

Hát nincs kizárva.
Viszont szerintem csak a 19-20 nap körül volt az ovulációd, így még korai lenne bármit is mondani, és ehhez képest az együttlét kicsit korán volt, de mivel szélső esetben 4-5 napig is eléldegélnek a hímivarsejtek, lehetséges...
Tovább kell figyelni a hőt, és ha nem jön meg, szerintem legkorábban egy hét múlva tesztelni, de inkább később.

szerintem a 10-11. napon volt peteérésed és most 10 nappal vagy utána. az a DPO-- > napok száma ovu után.
Én már tesztelnék. Csak mert ha pozi, akkor kapni fogsz hormonpótlást.
Mostmár értem, köszi
Melyik teszt mutatná már most is ki? Én úgy tudtam eddig, hogy csak a nemvárt napján mutatják ki a tesztek? Akkor már most is lehetne tesztelni? Akkor máris szaladok a patikába :D

Első vagyok.
Nos igaza lehet a 13:43-asnak is. Én a meglévő adatok alapján értékeltem ki a görbét. Ha a korábbi mért hőmérsékletek mindegyike 36 alatt volt (csak nem volt jelölve), akkor lehetett az ovu a 14. nap környékén is, de a teszttel én még akkor is várnék, mert a beágyazódáshoz ált. 7-12 nap kell, és csak az után termelődik a HCG, amit kimutat a teszt. Esetleg ha vannak terhességi tüneteid, akkor lehet tesztelni, egyébként én még várnék. De ha ma meg is veszed, akkor is csak holnap reggel csináld, az első vizeletből... (És ne feledd, ha az negatív, akkor is még lehetsz terhes)
Szurkolok!

Igen, várhatsz is, én csak annyit mondhatok, hogy nekem is 10. DPO-nál jelzett halványan a teszt.
De akárhogy is döntesz, nagyon drukkolok! Majd írd meg mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!