Kétségbe vagyok esve emiatt a ciklusom miatt. Megnéznétek a görbémet? Miért alakul így?
Nagyon szépen alakul a görbéd.:) És bármikor teherbe lehet esni.
Máskor is kísérte pecsételő vérzés a tüszőérést/repedést?
Véleményem szerint nem kell foglalkoznod vele, stresszelned pláne ne.
Itt,
megnézheted hány fajta terhesgörbe van. Pecsételéssel, cikkcakkolással, leesett hővel.
Drukkolok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Holnap mindenképpen megyek nődokihoz,mert napközben 4-5pici vérpötty volt,este meg egy vérfolt,de wc-zés után szintén.De el is múlt.
Kedves Utolsó előtti!
Múlt hónapba a 6-ik dpo-n volt egy kb:1cm-es átmérőjű vérfoltom.Sajnos 2 nap késéssel megjött.
De most is ez van tegnap az 5-ik dpo-n,picivel több vérzés,ami el is múlt.Hőm 2 napja 37 pontosan.(a mérésre különösen figyelek)
Félek,hogy méhen kívüli megtapadás lesz:(
Kíváncsi vagyok holnap mit mond a doki.Jó lenne,ha írna ki progi hormont tartalmazó gyógyszert,mert szerintem alacsony a progi szintem ezért nem marad velem a picike.Szerintetek kiír ilyenkor valamit?Nem késő ilyenkor szedni valamit,hogy segítsem a babát?
Köszönöm szépen ha megválaszoljátok.
Orvos nélkül semmit ne szedj, hormonvizsgálat nélkül pláne.
Azt meg ne vizualizáld, hogy méhen kívüli vagy korai vetélés, nem szabad ezt csinálni. Tényleg.
Arra kell gondolni, hogy nemsokára egészséges kisbabád lesz, zavartalan terhességed.
Amit tudok ajánlani, az a Premens tabletta. Ha megjön a menstruációd már elkezdheted szedni. Nem hormon, a hormonrendszert stimulálja. Kárt pedig nem okoz.
Orvossal viszont mindenképpen beszélj. Azért ajánlom mert úgy olvasom, sok félelmed van ha rendszertelen dolgokat tapasztalsz.
Szerintem ne legyen ezek a legtöbb esetben ártatlan vagy hamar orvosolható dolgok...de inkább ő nyugtasson meg.
Sok sikert!
Utolsó vagyok.
Visszaolvasva elég 'lemondó' a jegyzetem a mostani ciklusoddal szemben.
Szóval leírom még egyszer: ebből még bármi lehet.:)
(legyen is!)
Kedves Utolsó!
Nagyon szépen köszönöm amit írtál.Elgondolkodtat nagyon!Persz pozitív értelemben.
Látszik Te tapasztaltabb vagy nálam,mert csupa jó dolgokról írtál!
Holnap megyek a nődokihoz,megfogadom a tanácspdat,bszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!