Kétségbe vagyok esve emiatt a ciklusom miatt. Megnéznétek a görbémet? Miért alakul így?
Nagyon az elején vagy, te lány.:)
A második szakasz lesz érdekes, ezeken a napokon még cikkcakkolhat, vagy mutathat fenti hőt...ebből még nincs sok információ. Mutasd meg egy hét múlva is.
Köszönöm:)Tudom ,tudom,hogy nagyon az elején vagyok,de nekem ilyenkor lent szokott lenni a hőm.Gondolhatok arra,hogy ebben a hónapban nem lesz pém?Mert ugye amikor a mensi után a hő lent van napokig,akkor érik a tüsző/pete.De miért nem lent van a hőm?
Meg miért van fehér folyásom?Ilyenkor az sem szokott lenni.Ki érti ezt?Én nem:(Ennyie hülye lennék?
Nem vagy hülye. Lehet, hogy van egy kis fertőzésed és az bekavart. Ezek legtöbbször elmúlnak maguktól, főleg ha az orvos nem látott gyulladást. Segíthetsz a dolgon Canesten vagy Burow krémezéssel, pár napig.
A peteérést pedig szintén a már említett luteális szakasz adja meg. Szerintem még nem tartasz ott...bár van korai és késői peteérés is, igazad van. De akkor is kell még néhány nap hőadat, hogy ez beigazolódjon.
Mára így alakultam.
A követkzőkben kérem a segítségeteket,ami NAGYON FONTOS!
Ha PMS tüneteim vannak,akkor attól még teherbe lehet esni?
A másik meg az,hogy ma 4-5 csepp(vagy inkább akkora mint a főkérdés kérdőjele alatti kis pötty),vércsepeket véltem felfedezni wc-zés után mikor megtöröltem.
De még csak az 5-ik dpo-n vagyok!
Segítsetek már lécci hogy ez mi lehet???
Máshol írták már hogy beágyazódás,de nem korai?
Köszi.
Sajnos nem kaptam választ a feltett kérdésemre a kommentnél.Esetleg valaki megírná,hogy PMS tünet esetén lehetséges a teherbeesés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!