Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiú vagy lány? (részletek lennt)

Fiú vagy lány? (részletek lennt)

Figyelt kérdés
A ciklus.hu oldalon van egy olyan rész ahol megnézhetjük, hogy fiú vagy lány babánk lesz (arra van esély). Szerintetek ez tényleg működik? Van valakinek olyan tapasztalata, hogy valamilyen módszerrel befolyásolta,hogy milyen nemű legyen a picúr?
2009. nov. 25. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Tudom, hogy érdekes meg minden, de nem az a legfontosabb, hogy egészséges legyen?
2009. nov. 25. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk bejött: peteéréskor voltunk együtt csak. Se előtte se utána való napokon nem. Fiúnk lett. Peteérés előtt 3nappal voltunk együtt,lányunk lett. :) Persze lehet,hogy véletlen,de ez kicsit biológia is.
2009. nov. 25. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi minden létező taktikát, praktikát bevetettünk, hogy kislány legyen. Az eredmény 2-ből 2 fiú. Ráadásul az összes naptár (kínai, Jónás..)szerint is csak lányok lehettek volna.

Állítólag lehet befolyásolni, időzítéssel, tálálkozással, de a tapasztalat szerint ennyi nem elég. Szerencse is kell hozzá.

És igen, persze, hogy az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, de ha egyszer valaki nagyon szeretne lányt/ fiút, miért ne tennél meg érte mindent, hogy annak sikerüljön? Max nem úgy jön össze.

Sok sikert hozzá!

2009. nov. 26. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Peteéréskor voltunk együtt, mégis lányom lett.
2009. nov. 26. 15:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mi most kezdünk csak próbálkozni! Nekem is csak az a fontos, hogy egészséges legyen, de a későbbiekben szeretném ha fiam és lányom is lenne! :)
2009. nov. 26. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem fiút jósolt, és fiú lett!
2009. nov. 26. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi leszek, hogy ha sikerül, akkor milyen nemű lesz a baba. Most néztem meg és amikor együtt tudunk lenni a férjemmel, azokra a napokra fiú jósol. Nekem mindegy csak egészséges legyen és jöjjön már:-))
2009. nov. 27. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!