Most akkor lehetett peteérésem?
Figyelt kérdés
Hétfő este ovufájdalmam, mellérzékenységem volt. A hőm másnap reggelre le is esett egy picit. Szerdán voltam a nőgyógyásznál, aki PCO gyanúval vizsgált. Látott kisebb cisztákat, és kérdésemre, hogy peteérésre utaló jel van-e, erősködött, hogy PCO-nál nincs peteérés. De azért talán látott valami nagyobb sztem azt mondta 8 mm körüli cisztát.
Mivel elhittem, hogy még nem lehetett ovum (amúgy minden ciklusban van hőmérséklet emelkedésem!) nem nagyon hittem a hőmérőnek, ami kissé emelkedettebb hőt mutatott már két napja, de mivel rosszul aludtam nem vehettem egészen alapul.
Ma reggelre viszont egyértelműen felugrott a hő, normális alvás mellett... Mit gondoltok?
2013. dec. 20. 09:01
1/3 anonim válasza:
Ha volt, a dokinak látnia kellett volna, de ha gondolod, nézesd meg magad egy másik dokival, a bizalom nagyon fontos.
2/3 anonim válasza:
Annyiban szerintem nem volt igaza a dokinak, hogy PCO esetén is lehet peteérés. Sokan nem is tudják, hogy PCOS-ok, mégis simán teherbe esnek. Ettől függetlenül, ha kiderül hogy PCO-d van - aminek diagnózisához mindenképpen szükség volna egy inzulin és cukorterheléses vizsgálatra - akkor az az ún. hármas kezeléssel kordában tartható.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát én éreztem jól... és még ráadásul babó is lett belőle :) legalábbis pozi a teszt 13 nappal a kérdéses nap után... :)
2013. dec. 30. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!