Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csinaltam egy tesztet, Segiten...

Csinaltam egy tesztet, Segitene nekem valakiiii?

Figyelt kérdés
Sajnos a hasznalati utmutato nem magyarul van rajta ezért csak annyit göböztem ki hogy 5-10 percig kell a pisibe lenni, bele is tettem de pár másodperc mulva ki is jött rajta mind a 2 csik, ezt nem értem rögtön ki kell neki jönni?Kb 6 percig volt a pisiben.......amugy napok ota hányingerem van ,olyan görcseim van mintha meg akarna jönni ,melleim nayon fájnak és a derekam is olyan hamar eláll hogy sokág állni se birok muszály leülnöm ,a hőm 37
2013. dec. 20. 07:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ez olyan pozitív hogy itt a gyakorin még nem is láttam ilyet. :) Boldog,békés Ünnepet! :)
2013. dec. 20. 17:41
 22/30 A kérdező kommentje:
valahogy ez szomorit el,hogy nagyon erős és nem is késik még olyan sok ideje :(((((((((
2013. dec. 20. 18:29
 23/30 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj,de ezt nem értem,mitől kéne szomorúnak lenned? Jónéhányan örülnénk egy ennél halványabbnak is...
2013. dec. 20. 18:50
 24/30 anonim ***** válasza:

...akkor akár az is lehet, hogy ikreket vársz. De természetesen biztosat majd csak az orvos tud mondani.

Boldog babavárást! És csak ne aggódj! :)

2013. dec. 20. 19:24
 25/30 anonim ***** válasza:
A hcg hormon termelődés nem mindenkinél egyforma. Semmi gond nincs azzal, hogy erős a teszt. Emiatt ne stresszeld magad. Ez egy meseszép karácsonyi ajándék, sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kis családnak! :):)
2013. dec. 20. 19:55
 26/30 anonim ***** válasza:

Nekem a nemvárt napján hasonló erős csíkok jelentek meg azonnal!

Ne szomorkodj!Örülj! :)

Gratulálok!

2013. dec. 20. 21:57
 27/30 anonim ***** válasza:
Szia!nekem 5 napos késés után volt olyan tesztem h a tesz csík erősebb volt a kontroll csíknál!Akkor voltam 4 hetes terhes!Ez tuti pozi!!! Gratulálok!
2013. dec. 20. 22:56
 28/30 FKKTorp ***** válasza:
Miért vagy szomorú? Ez teljesen jó jel, hogy ennyire erős a csík.
2013. dec. 21. 09:24
 29/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek ,olyan boldogok vagyunk :)))) amugy ma reggel csináltam egy kazettásat és az is nagyon szép pozitiv :)))))))))) egész éjszaka ébren aludtam h vajon mi lesz :D
2013. dec. 21. 09:51
 30/30 FKKTorp ***** válasza:
De jó hír! Gratulálok! :)
2013. dec. 21. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!