Csinaltam egy tesztet, Segitene nekem valakiiii?
Figyelt kérdés
Sajnos a hasznalati utmutato nem magyarul van rajta ezért csak annyit göböztem ki hogy 5-10 percig kell a pisibe lenni, bele is tettem de pár másodperc mulva ki is jött rajta mind a 2 csik, ezt nem értem rögtön ki kell neki jönni?Kb 6 percig volt a pisiben.......amugy napok ota hányingerem van ,olyan görcseim van mintha meg akarna jönni ,melleim nayon fájnak és a derekam is olyan hamar eláll hogy sokág állni se birok muszály leülnöm ,a hőm 372013. dec. 20. 07:41
11/30 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan megmondani nov 17 volt az utolso ,van h 28 napra van h 30 32 re jön meg
2013. dec. 20. 09:19
12/30 anonim válasza:
csinálj egy újat 10mp tartsd a pisiben utána tedd olyan helyre ami nem nedvszívó és 5 perc múlva nézd meg....
13/30 anonim válasza:
És mutasd meg annak is a képét :)
14/30 A kérdező kommentje:
ilyen teszt már nincs itthon vagy egy amire rá kell cseppenteni majd holnap megcsinalom
2013. dec. 20. 09:55
15/30 anonim válasza:
Fölösleges újra tesztelni, hiszen rögtön kijött a 2. csík. Ennek értelmében már lényegtelen, hogy ezt követően milyen sokáig "fürdőzött" a tesztcsík a vizeletben.
Gratulálok! :)
16/30 anonim válasza:
Szia
Egyetértek az előttem szólóval. Ha a 2.csík azonnal kijött, biztos, hogy terhes vagy!
Gratulálok! Szép karácsonyt! :-)
17/30 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek 2 utolso h nem bizonytalanitottatok el ,ennél szebb karácsony már csak akor lesz ha ez a második csik is már itt lesz velünk ,jajj könnyezik a szemem ha arra gondolok h ez igaz és kisbabánk lesz :)))))))
2013. dec. 20. 10:25
18/30 anonim válasza:
Ez bizony elázás ide vagy oda, egyértelmű pozitív!!! Gratulálok! :) Gyönyörű szép ünnepet! :)
19/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük :)) am az apuka még nem is tudja a nagy hirt ,már alig várom h elmondhassam ,még azt se tudom h mondjam el vagy csak adjam a kezébe a tesztet jajj de izgatott vagyok :)
2013. dec. 20. 11:59
20/30 anonim válasza:
Gratulálok!! Ez nagyon gyönyörű szép teszt. Jó egészséget kivánok nektek és Boldog Ünnepeket!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!