Menjek el holnap. Nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
12éves korom óta menstruálok.Elötte görcsöltem meg minden.Most csak vizes kicsit de kremes feherfolyasom van egyszer ketszer jobb oldalt szurt,de ma kellene megjonnie,ha holnap reggelre se jon meg menjek.inkabb el orvoshoz? terhessegi tesztem.itthon nincs es az itteni patika mar bezart...Eleg sokat idegeskedek..17/L2013. dec. 18. 16:23
1/5 anonim válasza:
Szexeltél védekezés nélkül? Van okod aggódni? Ez még nem szàmit késésnek, fiatal is vagy, nyugi. Amúgy az orvos ha terhes lennél sem làtna még semmit. Vegyèl majd egy tesztet, ha nem jonne meg.
2/5 A kérdező kommentje:
szexeltunk csak a leglejen kiszkadt a gumi kb 1 perc utan.. amugy semmi tunetem hogy hanyinger vagy ilyesmi
2013. dec. 18. 17:43
3/5 anonim válasza:
nyugi, ennyitől biztos nem leszel terhes, ha tényleg ennyi volt!! :) Biztos csak az idegeskedés.
4/5 anonim válasza:
Vagy gumi nelkul folytattatok??? Mert akkor bizony van eselye... megjott ??? Elozo voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
igen meg de iratok. fogamzasgatlot
2013. dec. 20. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!