4 hetes terhes vagyok. Árthat a babának, ha olyan helyre megyek, ahol napokig dohányfüstben kell lennem?
Ez elég nagy baj. :(
A párommal semmiképp sem akarunk senkit sem beavatni a dologba legalább a 12. hétig, vagy amikor már biztos, hogy minden rendben van.
A szüleim háza meg ilyen modern, amerikai konyhás cucc, tehát azt sem tudom megoldani, hogy ne legyek egy légtérben a cigifüsttel.
Azt sem szeretném eljátszani, hogy nem megyek, nem megyünk el hozzájuk karácsonykor.
Nem tudom mennyire "szigorúak" a szüleid, esetleg beszéld meg velük, hogy életmódot változtattál, nemrég letetted a cigarettát, és szeretnéd ha amíg ott vagytok nem dohányoznának a lakásban mert nem akarsz elcsábulni, elég nehéz így is kibírnod cigi nélkül..stb..stb.
Jobb ötletem nincs:)
Kedves utolsó! A szüleim jól ismernek, pontosan tudják, hogy ha én leteszem a cigit, akkor vagy halálos beteg, vagy pedig várandós vagyok. :)
Lehet hogy mégis kihagyom az idei családi karácsonyozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!