Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek anovulatórikus ciklusa...

Akinek anovulatórikus ciklusa volt, tehát utóbb kiderült, hogy biz' nem volt ovu, az a ciklus során érzett valamit?

Figyelt kérdés

Nekem iszonyatosan fel van puffadva a hasam és kegyetlenül szúrkál a két petefészkem!

A hőm 36,3 és 36,8 között ugrál már 22. napja.(ált.15-18.napon van ovum)

És tele lettem pattanással, pedig nem jellemző rám.

Mi történik velem? Még soha nem tapasztaltam ilyet. :(

2009. nov. 24. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó a kérdésed,erre én is kíváncsi vagyok.Nekem ilyenkor általában lent van a hőm,most meg így alakultam:

[link]

Lehet nincs most pém?

Neked szerintem kellene egy vérvétel amiből hormonvizsgálatot végeznek.Lehet nekem is ez kellene,mert 26-30 napra szokott megjönni.Esetleg van görbéd?Abból többet meg lehetene tudni,hogy mikor volt ovud--ha volt.

És mikorra (nem) várod?

2009. nov. 26. 08:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Jó a kérdésem, ezért emeltem is ki, mégsem válaszolt rá eddig senki, téged kivéve, ezért köszönöm!!! :)

Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, hogy mikor (nem)kéne megjönni, mivel iszonyatosan cikázik a hőm, már százszor leesett,de ovum még eddig (a hő alapján nézve) nem volt. Így nem tudom mikor fog megjönni, mivel én még így nem jártam...

Pedig mennem kell dokihoz 11-én, és ő ugy számolt, hogy addigra úgyis megjön,meg el is múlik... Hát nem tudom...

Nekem amúgy egyre hosszabb lett így a babatervezés időszakában a ciklusom.

Alapból is 31 napos volt, de legutóbb már 35 napra jött meg. Mostmeg ki tudja...

Igen van görbém:

[link]

(tuti szar helyre tette az ovut,lévén,még nem volt-sztem)

(kiváncsi vagyok mit olvasol le belőle)

2009. nov. 26. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!Első vagyok:)

Szerintem a görbéd alapján még nem volt sajnos ovud,de ahogy látom még nem is vagy elkésve:)A ciklusodba símán belefér,ha most lenne,mert a luteális fázis általában 14 nap,de az sem vészes ha valakinek 12-16 naposak.

Nehogy feladd a reményt!Mérd minden reggel szájban--vagy ahol eddig mérted,és nagyon fontos,hogy ugyanabban az időben mérd,mert ellenkező esetben sajnos nem érvényes a görbe,és teljesen más értéket mutat,mint valójában.

Tehát ha most van,vagy lesz péd,sűrítsétek az eggyüttléteket,de 48óránként legyetek eggyütt:)--persze ha tehetitek...

Amúgy meg mégegyszer azt tudom mondani/írni,hogy fel a fejjel,mert ha rámész a babatervezők oldalára,ott vannak aztán olyan görbék,hogy csak na!Minden lehetséges,én nem adnám fel a helyedbe!Kívánom,hogy tesztelj majd ebben a ciklusodban +-at,és ha kibirod,szépen becsomagolva akaszd a teszted a karácsonyfára,és lepd meg vele apát!

Én szívből drukkolok Neked!Remélem ha 11-én mész nődokihoz,arról tudsz neki beszámolni:

-Doktor Úr!NEM JÖTT MEG A MENSIM,ÉS + TESZTELTEM!

2009. nov. 27. 07:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát úgy legyen!!!

A próféta szóljon belőled:))

Az én kis drágámnak amúgy is az lenne a legnagyobb ajándék karácsonyra, ha végre kiderülne, hogy gyereket várok. Várunk!!!

Istenem, milyen csodálatos lenne!!!

Kívánom neked is teljesüljön az álmod, MEG mindenkinek jöjjön el a csoda karácsonyra!!!!!!

Még visszajöhetsz később, mert kiváncsi vagyok, hogy hogy alakult a ciklusod :)

2009. nov. 27. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Oksi ,visszanézek!

Drukkolok!Amúgy Nálunk is ez lenne a legszeb ajándék:)

2009. nov. 28. 09:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia, hátha olvasod :)

Hát egyelőre úgy néz ki, hogy megvolt az ovum a 25. napon. Tehát ma vagyok a 3. dpo-n.

Nagyon durva, mert így most 38 napos lesz a ciklusom. Nem beszélve arról, hogy pont aznap kéne menni az orvoshoz is... biztos áttesszük majd a köv.hétre.

Ami aggaszt, hogy még mindig kegyetlen szúrkálódásaim vannak (petefészek, méh).

Olyan mintha még csak készülődne... Korábban csak addig fájt,amíg meg nem történt... szal még mindig nem értem,mi történik velem :(

Viszont a hőm megindult felfelé, csak maradjon is így!!!

Veled mi újság már?

2009. nov. 30. 10:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Óh, nem szúrkálódás!! Rájöttem: megjövés érzésem van...

De mi ez?

2009. nov. 30. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!