Ez anovulatorikus ciklus szerintetek?
Nem azért kérdeztem,hogy szerintetek terhes vagyok-e,ne értsetek félre,de eddig olyan szépen felment a hőm tüszőrepikor 5-6 tizedet,és úgy maradt.36.2 szokott lenni az alaphőm,tüszőrepi előtt 36.0,aztán 36.6-36.7,és ennyi.Most meg ez az összevisszaság,és az alaphőm is magasnak találom.Szóval szerintetek ez egy pé nélküli ciklusom?Szeretnénk babát,de sajnos nem tudunk akkor együttlenni,amikor akarunk,a párom munkája miatt:(
Előre is köszi a válaszokat.
Sok esetben csak anovulatorikusnak tűnik..de egyáltalán nem az. Szerintem a tiéd egyáltalán nem.
Leeshet a hő 2 nappal a tüszőrepedés után. Figyelni kell, hogy utána 4-5 napig a cover line fölött maradj.
Egyébként nekem is érthetetlen ez a hónapom. 36,8-37 fokokat produkáltam eddig, most meg max. 36,6. Ez volt a legmagasabb. (lehet, hogy a barátcserje kavart be..)
Nem. Szerintem a 16. napon ovuláltál, akkor ment fel a hő.
De nincs túl magasan, ez gyakran alacsony progeszteron-szintre utal. Amikor legutóbb ilyet láttam, a görbe tulajdonosa mondta, hogy tényleg nézték a hormonszintjét, és tényleg alacony a progeszteron-szintje.
Másodiknak: amikor elkezdtem barátserjét szedni, két hónapig hihetetlenül furcs görbéket produkáltam, közti vérzéssel. Azt hiszem, ennyi időnek kellett eltelnie, mire kifejtette a hatását, addig súlyosbodtak a tünetek. A harmadik hónapban aztán helyrezökkent minden, és pozitívat teszteltem.
Gratulálok a pozitív teszthez.:)
Még egy referenciaanyag a barátcserjéhez. Sok jót hallottam róla itt a lányoktól, eddig csak dicsérték. Reménykedem, hogy rajtam is segít.
Megmutatom a görbémet:
eddig én is azt hittem, hogy nem volt pé-em, mert mindig legalább 3-4 tizedet felugrott rögtön, de ebben a hónapban valamiért csak most emelkedik a hőm, szóval valami alakulóban van, azt meg, hogy mikor volt ténylegesen pé-em, fogalmam sincs :)
Szerintem neked volt pé-ed, és jól húzta be a vonalat a gép, csak most nem ment fel annyira a hőd, de ez még alakulhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!