Gyógyszer abba hagyása után mennyi időnek kell eltelni-e?
én 10évig szedtem a gyógyszert,májusban abbahagytam,utána megjött ugye rendesen,következőleg már nem jött meg,mert terhes lettem.(szerettük volna,csak azt nem gondoltuk,h ilyen hamar sikerül:))
nálatok nem lehet,h ez van?
Nekem tavasszal gyógyszer után kétszer jött meg, mindkétszer két hétre, aztán már nem... Igaz a terhességem missed abb-al zárult, de ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz...
Mindenképpen menj el orvoshoz.
"már réges régen ki kellet volna ürülnie..és valószínű hogy ki is ürült, azért itt már 4 hónapról beszélünk"
Egyetlen egy nap alatt kiürül!
Az, hogy nem jön meg, illetve nem áll vissza rendesen, ugyan valóban a gyógyszer következménye, DE nem az az oka, hogy még mindig a szervezetedben van.
"Annyi" történik, hogy szervezeted nem talál magára, nem tud újra rendesen beindulni, miután a gyógyszer teljesen kikapcsolta a természetes működését.
Post pill amenorhea-nak nevezik a jelenséget.
És igen, jelentkezhet úgy, hogy megjön, majd újabb szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!