Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyógyszer abba hagyása után...

Gyógyszer abba hagyása után mennyi időnek kell eltelni-e?

Figyelt kérdés
Kb 3-4 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, nagyon sokáig nem jött meg utána. 7 hete beköszönt, de azóta megint semmi. Lehetséges hogy még mindig a gyógyszer miatt "késik", vagy esetleg más van a dologban? A párommal azóta is rendszeresen élünk nemi életet. 20L

2013. dec. 13. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:

én 10évig szedtem a gyógyszert,májusban abbahagytam,utána megjött ugye rendesen,következőleg már nem jött meg,mert terhes lettem.(szerettük volna,csak azt nem gondoltuk,h ilyen hamar sikerül:))

nálatok nem lehet,h ez van?

2013. dec. 13. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is több, mint 10 évig szedtem, miután abbahagytam 3 hónapig védekeztünk, akkor is pontosan megjött, majd az első "éles" próbálkozós hónapban össze is jött a baba.
2013. dec. 13. 17:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, csak fura, mert az hittem hogy gyógyszer abba hagyása után, ha elsőnek megjön, utána helyre áll, már mint úgy hogy havi rendszerességgel lesz mensi.. most meg 7 hete megint semmi, pedig a gyógyszernek ennyi idő alatt szerintem már réges régen ki kellet volna ürülnie..és valószínű hogy ki is ürült, azért itt már 4 hónapról beszélünk :-/ akkor holnap tesztelek egyet.. ha negatív, akkor orvos, és meg kérdezem mitől marad ki már 7. hete.
2013. dec. 13. 17:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Bár konkrét dolog nincs, nem szédülök, hányinger sincs, bár párom meg jegyzi hogy sokat eszek mostanában, és tegnap valamiért fáj a mellem is. De ezekkel nem foglalkoztam úgy különösebben. Csak tegnap amikor tejet ittam savanyúsággal már magamon is meg lepődtem :S
2013. dec. 13. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem tavasszal gyógyszer után kétszer jött meg, mindkétszer két hétre, aztán már nem... Igaz a terhességem missed abb-al zárult, de ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz...

Mindenképpen menj el orvoshoz.

2013. dec. 13. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Teszteltél kedves kérdező?
2013. dec. 14. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:

"már réges régen ki kellet volna ürülnie..és valószínű hogy ki is ürült, azért itt már 4 hónapról beszélünk"

Egyetlen egy nap alatt kiürül!

Az, hogy nem jön meg, illetve nem áll vissza rendesen, ugyan valóban a gyógyszer következménye, DE nem az az oka, hogy még mindig a szervezetedben van.

"Annyi" történik, hogy szervezeted nem talál magára, nem tud újra rendesen beindulni, miután a gyógyszer teljesen kikapcsolta a természetes működését.

Post pill amenorhea-nak nevezik a jelenséget.

És igen, jelentkezhet úgy, hogy megjön, majd újabb szünet.

2013. dec. 14. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi mar egy éve várjuk ;( sok sikert nektek azért ;)
2013. dec. 15. 02:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok, egy kis időre eltüntem, de továbbra is köszönöm a válaszokat. Sajnos a mai napig sem igazán javul a helyzet.. szeptemberben ugye abba hagytam, elsőnek november 2.-án jött meg azután, de akkor is nagyon kevés időre.. utánna dec 17.-én, szinte csak pecsételő vérzés volt.. (kb beköszönt hogy jéé te tudsz ám mentsruálni DE most se fogsz..) azóta semmi. Orvosnál nem voltam, rengeteget dolgozok, egyáltalán semmi időm hogy elmennyek, talán februárba össze tudom hozni. ÉS babának sincs semmi jele. :-(
2014. jan. 17. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!