Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2-3 havonta menstruálok...

Ha 2-3 havonta menstruálok PCOS miatt mennyi az esélye, hogy teherbe esek?

Figyelt kérdés

2013. dec. 12. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem semmi bajom nem volt,legalábbis nem mutatták ki,pedig voltam pár vizsgálaton.Egyszerűen 89 napra(pontosan) jött meg mióta nagylány lettem.

Második próbálkozásra össze jött a baba,tehát kb fél év alatt.

Nem tudom,neked peteérésed sincs?(nem igazán akarok bele okoskodni,csak ha tudod,mikor van,akkor könnyebb,én pl vettem vaterán 100 darab ovutesztet és azzal tudtuk "mikor kell" akciózni)

2013. dec. 12. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Az egyik dolog, hogy összejön -e, és sajnos egy másik, hogy megmarad-e. Én veszítettem el terhességet kezeletlen PcOS/IR miatt, nem ajánlom, hogy durrbele próbálkozzatok. Ellenőriztetni kell a cukor/inzulin és hormonszinteket, mert (mint utólag megtudtam) nagyon magas a vetélési kockázat. Hármas kezelés után első próbálkozásra sikerült a kisfiam.

www.mensmentis.hu

www.pco-szindroma.hu

2013. dec. 12. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nehezn összejön, de nagy a vetélés esélye. Mióta tartod a pcos-re a 3as kezelést?
2013. dec. 12. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam is megállapították a PCOSt (IR nincs még) amikor befejeztem a fogamzásgátló szedését és elmaradt a menstruációm. Mondták, hogy nem kell aggódnom amikor babát szeretnénk akkor majd a segítségünkre lesznek és így vagy úgy de lesz baba, nem kell kétségbeesni.

Úgy döntöttünk a párommal, hogy (mivel 2012-ben összesen négyszer volt menstruációm) mivel minden bizonnyal nehezen fog összejönni a baba, nem védekezünk, no meg tájékoztatott a nődoki, hogy ha valaki menstruál még nem feltétlen van ovuláció...szóval nem törődtünk a védekezéssel. Miután letisztáztam magamban ezt az egészet és túl voltam az összes vizsgálaton, herce-hurcán, elkezdtem mozogni rendszeresen (hiszen már attól is híztam ha ránéztem a kajára) de az étkezésre nem figyeltem...imádok enni...

Tavaly karácsonykor kb. december 27 körül megtörtént a mi kis csodánk... 2,5 hónapos baba anyukája. Szóval, sok szerencsét!

2013. dec. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!