Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet a barna maszatolás...

Estrella84 kérdése:

Mitől lehet a barna maszatolás? SOS

Figyelt kérdés

Mai nap folyamán voltam a dokinál és hüvelyi Uh-val megvizsgált, majd közölte, hogy most nincsen peteérésem.

Általában 28 naposak a ciklusaim, ma vagyok a ciklus 15. napján (középidőben). A ciklusom 5.napján már együtt voltam a férjemmel , és éreztem a petefészek körüli szúrkálást, mondta a párom is, hogy melegebb voltam odabent, azután 2-3 naponta voltunk együtt. Viszont arra lettem figyelmes, hogy az utóbbi együttlétek után barna maszatolás volt a bugyimon és egyszer amikor tornáztam, utána szintén volt egy barna foltom, közben semmi. Nem lehet, hogy hamarabb volt peteérésem? Nem vagyok felfázva, semmi bajom nincsen, akkor mitől lehet? Beágyazódás esetleg? Szeretnénk nagyon babát :)Annyit még hozzátennék, hogy ilyen nem fordult még elő velem, valamint a mellem környékén enyhe szúrkát érzek.

Jövő hétvégére (20.dika körül) nem várom.

Esetleg másnak volt ehhez hasonló tapasztalata?

Kicsit fájdogál az alhasam is.

2013. dec. 11. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem pl méhszájsebtől volt együttlét utáni barna maszatolás, és menstruáció előtti-utáni is. A legtöbb doki viszonteg sem említi, hogy van....

De amúgy bármi lehet.

2013. dec. 11. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem csináltuk durván, nem hinném, hogy méhszájsebtől lett volna a barnázás, azóta nem is volt.

Tegnap viszont fájt nagyon az alhasam és a cicijeim is fájnak, szúrkálnak, pedig nekem nem szokott igy fájni, még mensi előtt sem. 1 hét van a nemvártig, ma reggel magasabb hőt mértem, az alaphőm 36.5, ma 36.7 .

Valakinek volt hasonló érzése?

2013. dec. 13. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!