Crinone gélt használok de most kétségbe estem, mi tévő legyek?
November 21.-én voltam beültetésen , december 2.-án kontrol viszgálaton ahol hcg-tesztből pozitív eredményt mutattak ki, az ultra hangon vastagodást terhességre utaló állapotot láttak. Crinone hüvelygélt javasoltak amit 3 hete használok ,eleinte világosbarnás folyásom volt ami kissé aggasztott de most sötét barna darabos folyásom van , ami nagyon kétségbe ejtett és ezért írok ide.
Volt valakinek hasonló tapasztalata a gyógyszer használata alatt? Vajon állapotos vagyok?
A gyógyszer tájékoztatóján mellékhatásként fel van tüntetve a hüvely vérzés... Ötödikén lett volna a havi ciklusom.
jaj aggódom érted,értetek én is.
Én sem bírtam volna ki a helyedben holnapik. Nagyon szorítok!!!!!
Sajnos azóta 4-5 alkalommal ismét erősebb vérzésem volt. Kismama osztályra befogtak ma reggel volt UH-m gomb méretű a magzat , 3 hetes vagyok :) , de nagyon aggaszt a vérzés.
Gyógyszeres kezelést nem kapok az eddigieken kívül ami kicsit furcsa... Bizakodom hogy nem fogok vetélni de sajnos még benne van a pakliban. Köszönöm hogy szorittatok nekem és ha lesz fejlemény meg írom nektek
sziasztok ma délben haza jöttem a korházból volt uh vizsgálat és nagyobb lett 8,3 lett az első uh vizsgálaton csütörtökön 2,2 x 4,5 volt szóval nőtt de azt mondták hogy nem tudják eldönteni hogy élő vagy sem az én véleményem szerint ha nem élő nem fejlődne
szerintetek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!