Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátlót szedek, terhes...

Fogamzásgátlót szedek, terhes tüneteim vannak. Kínomban 5napja mérem a hőmet reggel, ami 37, 0-37,2között ingázik. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Volt épp 5napja a megvonásos vérzésem,amit sűrű barnázás és enyhébb görcsök kísértek.Nem akarok gyereket! Tesztet sem tudok venni,párom nem is tudom mit szólna hozzá -.- néha párszor nyilallik a méhembe,a melleim feszülnek.Nem émelygek,inkább válogatós vagyok.Ma reggel pedig meglepően nagy vizes folyással ébredtem.Sosem mértem a hőmet,de lehetséges ha alapból magas a hőm ez nem utalna rá? :(

2013. dec. 10. 19:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Csak nehegy a pasid nyissa fel a boritekot. Ha mar az gyanus, ha kimozdulsz, akkor egy nevedre erkezo boritek nem lesz az? Fura az egesz sztori.
2013. dec. 11. 07:11
 22/23 A kérdező kommentje:
:) én nem terrorban vagy fogságban élek a párommal.. Nincs egyikünknek sem munkahelye.A búsz-vonat 1fő oda vissza jegye 650ft.Ha vásárolunk együtt megyünk,csakis azon indokból hogy megvegyünk kb 2hétre való étel alapanyagot,és több mindent elintézzünk egy menetben.Nincs keret elmennem shoppingolni,fodrászhoz vagy bevásárolni 3naponta.Veszek majd tesztet,de legközelebb tudni fogom hogy ide nem írok ki kérdést,teljesen témától eltérő helyen lyukadtunk ki,csakis azért mert van mibe belekötni
2013. dec. 11. 21:13
 23/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tudtál venni tesztet? Mi az eredmény? Ha most egy kicsit sérelmezted is a hozzászólásokat, hidd el, azért páran kíváncsiak, hogy mi történik veletek, ha már így megosztottad az életednek egy kis részét.

2013. dec. 18. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!