Fogamzásgátlót szedek, terhes tüneteim vannak. Kínomban 5napja mérem a hőmet reggel, ami 37, 0-37,2között ingázik. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Volt épp 5napja a megvonásos vérzésem,amit sűrű barnázás és enyhébb görcsök kísértek.Nem akarok gyereket! Tesztet sem tudok venni,párom nem is tudom mit szólna hozzá -.- néha párszor nyilallik a méhembe,a melleim feszülnek.Nem émelygek,inkább válogatós vagyok.Ma reggel pedig meglepően nagy vizes folyással ébredtem.Sosem mértem a hőmet,de lehetséges ha alapból magas a hőm ez nem utalna rá? :(2013. dec. 10. 19:35
11/23 A kérdező kommentje:
Ő már hangsúlyozta nem egyszer hogy még nem szeretne gyereket.És igen,lehet elhagyna.Ő otthagyta értem családját,barátait,munkáját.Eddig utálja az egész össze költözést,ez a téma nélkül is hetente felvetődik hogy elhagy,hazaköltözik. :((
2013. dec. 10. 20:13
12/23 anonim válasza:
Nagy lehet a szerelem, ha egy hónap után haza akar költözni.
És amíg ő dolgozik, nem tudsz elmenni dokihoz, vagy venni egy nyamvadt tesztet???
13/23 A kérdező kommentje:
Most neki sincs munkahely
2013. dec. 10. 20:23
14/23 anonim válasza:
És nem mozdulhatsz ki a házból egyedül, nem mehetsz el barátnőhöz, boltba, orvoshoz, fodrászhoz, anyukádhoz? Sehova???
15/23 anonim válasza:
Felnőtt nőként nem tudsz elmenni megvenni egy tesztet? Ez komoly? Vagy barátnőt/rokont megkérni hogy hozzon?
Nagyon remélem hogy nem vagy terhes és egy ideig nem is leszel.
16/23 A kérdező kommentje:
-.- valamit majd mindenkép megpróbálok.Egy biztos,csak a városban kapok tesztet,így vagy úgy,előbb vagy utóbb csak hozzá jutok egyhez
2013. dec. 10. 20:42
17/23 A kérdező kommentje:
Nem értitek hogy meg tudnám venni,csak nincs indokom bemenni a városba??!! -.- jó aki városon él az tudja a tutit,de ne kelljen már 100x leírnom,meg ezen megakadni.. :(
2013. dec. 10. 20:46
18/23 anonim válasza:
Nem kell százszor leírnod, elsőre is megértettük, hogy mennyire életképtelen vagy.
Én is városon kívül élek, de nem nem kell magyarázkodnom a páromnak, ha elmegyek otthonról egy órára, mert megyek ezért vagy azért a városba, postára, vagy akárhova.
20/23 A kérdező kommentje:
Nah,ez jól hangzik! :) köszönöm Utolsó! :)) kontaktlencsét is szoktam rendelni,apródon vajon árulnak tesztet is?
2013. dec. 10. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!