Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció! Kicsit izgulok,...

Inszemináció! Kicsit izgulok, vannak mások is ezzel így?

Figyelt kérdés

Félek, hogy nem jókor foglyák csinálni, mármint honnan tudja a doki, hogy tuti az a nap a jó???

Ma adom be a szurit és szerdán reggel csinálják. De ma mintha kicsit tojásfehérjés lenne a folyásom, ami ugy tudom arra utal, hogy peteérés van. Vagy nem jól tudom? :-(

2009. nov. 23. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, a doki tudja mit csinál, főleg, hogy ilyenkor a gyógyszerek irányítanak, Te magad ki vagy kapcsolva. A tojásfehérjés folyás megelőzi a peteérést ám, van hogy 2-3 nappal is. Nyugalom, egyél sok fehérjét és ha van bicajod, az segít célba éretni a megtermékenyült petesejtet. Hol lesz az inszem?

Foglyák - fogják

2009. nov. 23. 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Külföldön (Németbe) élünk, úgyhogy itt csinálják. Jelenleg nem szedek gyógyszert, csak a szurit kell adnom, mert elvileg nekem van peteérésem rendesen (eddig azt figyelték meg) a férjemnél is elvileg minden ok de még sem jön a baby már lassan 3 éve, ezért csinálják az inszemet. Van egy kis esélyem, hogy elsöre sikerül? Vagy ne nagyon reménykedjek? :-(
2009. nov. 23. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, bocs az lemaradt, hogy nagyon nagyon köszönöm a megnyugtató és kedves szavakat.
2009. nov. 23. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van esélyed, hogy elsőre. De a gyógyszer irányít ha megkapod, vagyis nem kell emiatt idegeskedni és a stresszhormonokat termelni. Mi a bajotok ami miatt inszem kell?
2009. nov. 23. 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Elvileg semmi. Még otthon 5 éve csináltak nálam laporoszcopiát, kb.3 éve átjárhatóságit, de semmi eredmény. Itt, hogy elmentünk orvoshoz, átnézte az eddigi papírjaimat, meg ami még kellett vizsgálatok azt megcsinálták, de semmi gondot nem találtak. Azt mondta a doki, hogy ilyen eredmények mellett nem érti miért nincs még babánk. Ja azt még hozzáteszem, februárba volt egy nagyon korai spontán vetélesem, de azóta semmi.

Itt nem próbálkoztak minden féle gyógyszerekkel, egyböl inszemre küldtek.

2009. nov. 23. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Profik a dokik, tudják mit kell csinálni. A te dolgod csak az, hogy pihenj, lazulj, kész legyen a tested a baba befogadására. Mi csak jövöre megyünk inszemre, de már beszéltem pár lánnyal a dologról, és mindenki meg volt elégedve a dokikkal. Szóval relax!!!!!!! És sok sikert!
2009. nov. 23. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat és a bíztatást! :-)))
2009. nov. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!