Miért görcsölök így napok óta?
Figyelt kérdés
15 napja volt a mensesem, akkor pont együtt voltam a párommal, és a hétvégém szörnyen telt, görcsölök nagyon, mintha meg akarna jönni, de csak december végére várható ugyebár. Egész hétvégén szédültem, hányingerem volt, és ez tart most is, szakad le a derekam, reggel pedig barnás volt a bugyim. Most is nagyon görcsölök.
Terhes lennék vagy más a baj? :O
Segítsetek kérlek!!!
2013. dec. 9. 21:43
1/1 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni ,de nálam sajna igy kezdődőt a méhen kívüli terhesség.De egyébként lehet gyuladás és akár felfázás is. És ha jól értem két hete menstruáltál akor az sem kizárt hogy most van az ovud.Igazából ezek közül bármelyik lehet, esetleg ha továbbra is barnázol akor menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!