Menjek másik dokihoz? Csináljak terhességi tesztet? KÉRLEK VÁLASZOLJATOK FONTOS NEKEM!
Szombaton reggel csinaltam teszt és halvány pozitiv lett de másnap hajnalba arra ébredtem fel h görcsölök és erősen kezdtem vérezni.
Ma elmentem a dokihoz elmeséltem neki ezt a dolgot meg sem vizsgált és azt mondta h nem vagyok terhes. Jah és a vérzésem ma délelőtt elmúlt. :( :O
25/Elkeseredett lány
Koszonjuk szepen ! :)
Csak egy bajom vn. Meg pedig az h egy napig tartott a menszim ha annak nevezheto. Most mar nm tudom h mikor lesz es a peteeresem. :(
Nm fogok azon gorcsolni h mikor lesz baba. 2 honap mulva koltozunk az uj hazba ugy h lesz mit csinalni. Legalabb lefogom foglalni magam es nm agyalni.:)
De tenyleg a kerdesemre nm valaszoltatok az elozore :(
Az jo :)
Hat most az even biztos nm lesz baba. Dolgozom ahol sajna neha ideges vagyok es nagyon nm jo.
Varom h vege legyen ennek a ket hetnek utana mar nm dolgozok. Uj munkat kell keresni.
Gondolkodtam h nm fogok szamolni. Amikor jon akkor jon.
Csak rossz mert a parom mindig felhozza en megprobalok nem arra gondolni. Csak igy nehez. :(
igyekszek a munkamra koncetralni az otthoni feladatokra.
Felek hogy mehenkivuli terhessegem lesz mivel csaladba mar tortent ilyen.
Orokolheto?
Szerinted én nem voltam ideges? Esküvő,a két család még nem találkozott előtte stb,baba csak nem jött, ráadásul a munkahelyem sem semmi (csak priviben ha érdekel)....Nem számított neki :)
Igazából a hajlam örökölhető....de erre ne is gondolj, kár izgulni előre...
Utolso valaszolo: februar 1en fog kiderulni (lesz e menszi v sem) addig izgulok :)
Majd megirom mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!