UH figyelést/követést minden nehezen teherbeesőnek
csinálnak? Én clostis kúrán vagyok, ez a 3. hónap, de a
dokim azt mondta, még korai az UH-s követés. Májusban
volt missed abom.
Nem értem mire gondolhatott, mert a closti esetén nagyon ajánlott az ultrahangos figyelés, a túlstimuláció miatt (is). Meg gondolom azt is tudni szeretnéd, hogy mikor, mennyi tüsző érett meg, mikor repedt meg stb.
2009. nov. 23. 16:12
2/11 A kérdező kommentje:
a másik gond, hogy nagyon sokba kerül magándokinál:(...most megpróbálok bejutni egy államishoz...nem tudom ott milyen az uh. Viszont, ha kiderül, tuti kiakad a magándokim. Szülni és a terhességet is nála szeretném, mert szuper orvos...csak drága
Nekem is ez a 3. clostys hónapom.2 hónap múlva kell visszamennem.Ha véletlenül becisztásodom ez alatt az idő alatt,akkor még nincs nagy gond.ha meg a méhnyálkahártyám vékonyodik tőle,akkor meg gondolom nem jön meg időben,akkor meg úgyis megyek vissza hamarabb.Nekem a2 szülésznő is azt mondta, hogy nem lehet gond.
2009. nov. 23. 18:59
Második válaszoló! A "becisztásodás" a gyógyszer mellékhatása, vagy te vagy rá hajlamos? Ne haragudj, nem személyeskedni akarok, csak tapasztalatokat gyűjtök.
2009. nov. 23. 19:10
5/11 A kérdező kommentje:
a doki azt mondta kivárjuk ezt a hónapot és ha nem sikerül akkor találkoznunk kell ...egy másik doki szerint ez petevezetés átfújást és spermavizsgálatot jelent
2. vagyok.Nem volt még soha cisztám,nem vagyok hajlamos rá,csak sokan írják itt, hogy cisztáik lesznek tőle,vagy elvékonyítja a méhnyálkahártyát.
2009. nov. 24. 11:19
Kedves 2.! A túlstimulációba simán belehalhatsz. Olvass utána bárhol! Attól meg, hogy elvékonyítja a nyálkahártyádat, ugyanúgy meg fog jönni, viszont ha ezt ultrahanggal figyelemmel kísérik, akkor nem tömöd magad feleslegesen olyan gyógyszerrel ami nem jó. Jöhet a következő. Nekem pl. többet ér a havi 2 ultrahang annál, hogy ha mondjuk nem reped meg a tüszőm, akkor még heteket várjak vele, míg kiderül.
Kérdezőnek: az orvosod nem dolgozik egyik kórházban sem? Én úgy járok a magánorvosomhoz, hogy a szakrendelésre megyek időre ultrahangra.
2009. nov. 24. 15:28
2. vagyok.Most voltam dokinál,és rákérdeztem az ultrahangra,azt mondta, hogy nem csinál.Pedig főorvos,meg magánrendelésre járok.Nem a pénzen múlik,mert kifizetném én havonta többször is az uh-t.Nem tudom,hogy miért nem néz.
Már csak abban reménykedek, ha véletlenül komolyabb bajom lenne tőle,akkor lennének fájdalmaim.Kicsit beparáztam,lehet elmegyek egy másik dokihoz.
2009. nov. 25. 15:36
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem fel sem vetette a doki az uh-t. Sőt amikor rákérdeztem, azt mondta, még minek és ő az egyik legjobb SOTE-s orvos. Hát viszont egy kis protekcióval elmegyek államira az uh követésre. Ha terhes leszek úgyis a magándokimhoz megyek. Mellesleg meglepően normálisak voltak államin. Felhoztam az elhalt terhességemet és közölték, lehet egy kis rásegítés kellett volna, mert hormonproblémáim vannak.... na mindegy. Az elhalt babáról a magándokim sem tehet. Amikor nagy boldogan először repültem be az irodájába és néztük az uh-t, akkor derült ki, hogy már nem él a pici
2.vagyok.Nagyon sajnálom,ami Veled történt.Igen,nekem is azt mondta az orvos,hogy minek az uh.Én már beszéltem egy másik dokival,oda fogok ezek után járni.Szerintem Te is jól teszed,ha mész uh-ra.
2009. nov. 26. 10:45
Kapcsolódó kérdések: