E vitamin okozhat ilyen ciklust?
Figyelt kérdés
Babaprojektben vagyunk.Májusban volt egy vetélésem, nem kellett műteni.átlagosan 33 napos ciklusaim vannak.ebben a hónapban a párom is és én is e vitamint szedtünk. szombaton meg jött, de csak nagyon kevés van, szinte elenyésző.a cicim 2 hete rettentően fáj, egyéb tünetem nincs. szerintetek a vitamin kavard be, vagy esetleg merjek másra is gondolni?2009. nov. 23. 15:27
1/8 anonim válasza:
A vitamin ilyet nem csinál, én tesztelnék.:)
2/8 A kérdező kommentje:
Lily teszt ma este, vagy inkább holnap reggel??
2009. nov. 23. 15:41
3/8 anonim válasza:
Csakis reggel! Hú, nagyon drukkolok! Írj!:)
4/8 anonim válasza:
Megkérdezhetem miért szeditek az E vitamint?Nőkre milyen hatással van?Mert párom szedi,én is gondolkodom rajta.Ja!És mióta szede?És mennyit?
Bocsi a sok kérdésért,de amit írtál nagyon bíztató,és én csak arra tudok gondolni,hogy terhes vagy:)Jaaaj,de jó lenne!Drokkolok nagyon!
5/8 A kérdező kommentje:
Szia. én is itt olvastam, hogy jó lehet. segíti a kiskatonákat, és sejtépítő hatása is van, nem öregednek úgy a sejtek. valami ilyesmi
2009. nov. 23. 19:47
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a drukkokat, teszt -. bár tegnap már tudtam,cicifájás abbamaradt,menzim még mindig kevés napi egy tampon elég.(bár azért cserél az ember ugye)nagyon nem keseredtem el, fel a fejjel csajok lehet ez a hónap lesz a mienk. napi egy szem 100 mg-os tabit szedünk egy hónapja üdv nektek
2009. nov. 24. 09:02
7/8 anonim válasza:
18.23! Nyugodtan szedheted, nem árthat. Segíti a sejtek regenerációját, ezáltal jó hatással van a petesejtekre és a nyálkahártyára is. 100-200 mg naponta. Sok sikert! Ja, és nagyon fontos: szedjetek mellette C-vitamint is, segítik egymás felszívódását!
8/8 anonim válasza:
19:23-nak írtam az előbb. Bocsi, elnéztem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!