Nem tudok vitaminokat szedni mit tegyek?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,a Gravida vitaminnal kezdtem de sajnos hánytam tőle,az Elevitről rossz véleményeket hallottam így nem szívesen próbálom ki.A Femibion is ugyanazt a hatást váltotta ki mint a Gravida.Az Eurovitot az orvosom nem ajánlja mert ő szerinte nincs meg benne az összes vitamin amire a kismamának szüksége van.Csak a Magne B6-ot szedem mit tudnék ilyen esetben csinálni?2013. dec. 8. 17:29
1/9 anonim válasza:
Én elevitet szedtem meg voltam vele elégedve.
2/9 anonim válasza:
Elevitet szedtem egész terhesség alatt, és most szoptatás alatt is. Nem volt soha semmi mellékhatása, még a sokszor emlegetett székredesés is elkerült. Csak ajánlani tudom.
De ha ennyire nem megy, úgy hallottam, van folyékony állagú vitaminkomplex is kismamáknak, hátha úgy jobban beveszi a gyomrod :) kérdezz rá a gyógyszertárban!
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,kifogom próbálni.:)
2013. dec. 8. 17:58
5/9 anonim válasza:
Én nem kóstoltam, de majd írd meg milyen! :) Kíváncsi vagyok rá! :) Mivel 90% feletti a gyümölcstartalma, annyira nem lehet rossz :)))))
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben megírom.:)
2013. dec. 8. 18:04
7/9 anonim válasza:
Ezeken kívül van még egy csomó terhesvitamin, miért nem próbálod ki azokat? Pl. Trimeszter, Hipp Natal stb.. Magzatvédő vitamint kéne szedni, nagyon fontos lenne. De ha nem jön be egyik sem, akkor, amik szerintem elengedhetetlen lenne, hogy szedd: magnézium, kálcium, folsav, cink (ez a kettő a fejlődési rendellenességek miatt), vas, és halolaj kapszula.
8/9 anonim válasza:
Éhgyomorra próbáltad bevenni őket? Mert ha napközben veszed be étkezés után akkor nem fogsz hányni tőlük...
9/9 A kérdező kommentje:
Este szedem vacsi után és szinte rögtön ahogy beveszem ki is jön...:(
2013. dec. 25. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!