Aki szedett már szét digitális tesztet segítene? Kép mellékelve. Kinek milyen volt?
Figyelt kérdés
Negatívat mutatott a kijelzőm. Persze nem bírtam ki, kettévettem. Ha a csíkokat kicsit hozzányomtam a szerkezethez felvillant az 1-2. 3 csík van összesen, szabad szemmel jobban látható, de még vakuval is látszik.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy kinek hogyan nézett ki a belseje és mi volt az eredmény?
Lehet ebből még pozitív, ha most az együttlét utáni 15.-ik napon vagyok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 8. 08:18
11/24 anonim válasza:
Mindenkinél termelődik hcg,de nem biztos hogy kiválasztódik a vizeletbe és csak vérbő lehet kimutatni.
12/24 anonim válasza:
Szerintem tulsagosam beleelted magad, en irtam az elozo kerdesedhez is, nekem is latott petezsakot a doki joval mensi elott, de termeszetesen csak benezte. Azt amugy kifelejtettem, hogy masnap elmentem egy masik dokihoz is aki majdhogynem kinevetett amikor elmeseltem neki a helyzetet, de megvizsgalt, es persze nem volt ott semmi, es elmagyarazta, hogy amit petezsaknak hitt a masik doki, abbol jocskan van meg a mehnyalkahartyan, hiszen ilyen kis felritkulasok lathatoak mensi elott is, annak a jele, hogy lassan leszakad/levalik a mehnyalkahartya. Es je, neki volt igaza. A dokik sem tevedhetetlenek, uh. szerintem ne eld meg bele nagyon magad, es ne akarj negativ teszteken mast latni, mint ami, mert aztan becsavarodsz, es ezek generaljak majd a "megjott, de lehetek azert meg terhes'' tipusu kerdeseket.
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó válaszoló! Nagyon sajnálom a történeted! Nagyon rossz érzés ez a bizonytalanság. Nekem a felritkulàsban látott "pöttyöm" nőtt is a 2 uh között, nem tudom nálad hogy volt. Valóban kezdek begolyózni, hiszen a tesztek meg negatívak. Az egyik két csíkos volt (medilab), de azzal már jó páran megjárták, én is negatívnak könyveltem el. A héten majd megint kell mennem orvoshoz, kíváncsi leszek mit mond. Van még 1-2 tesztem, azokat elhasználom, már úgy is hozzászoktam. Egyébként kíváncsi lennék ki az aki ilyen helyzetben nyugodt tud maradni
2013. dec. 8. 15:49
15/24 anonim válasza:
igen,ha pozi akkor 2erős csíknak kellene lennie de a tiéd negatív,nekem is volt ilyenem 2-szer is sajnos.
16/24 anonim válasza:
Kedves kérdező és lombik után teszteltem beültetés után 10.napon kiírta a digitális,hogy 1-2hetes terhes vagyok és énis szétszedtem és nekem erősebb volt a 2.csíkom,de ugyanugy 3csíkos volt.Másfajta teszt is mutatta,de a tesztjeim elhalványodtak végül negatív lett,mert biokémiai terhességem volt.A pozi digi teszt után csináltam egy másikat,az már negatív volt és azt is szétszedtem és ott volt a 3csík ugyanugy csak a 2.csík már halvány volt nagyon!
17/24 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, megint nőtt a "pöttyöm", és vastagodott a nyálkahártyám, tesztek negatívak. Már nagyon kíváncsi vagyok. Lehet 3x is elnézte?
2013. dec. 12. 09:08
18/24 anonim válasza:
Szia!Én is teszteltem 3 különböző tesztel köztük digitális is volt,mind a 3 negatív lett.Voltam én is orvosnál mert nem jött meg a vérzésem.7 én voltan és látott egy 5-6 hetes terhességnek megfelelő petezsákot.Mondtam neki hogy negatívak a tesztek és azt mondta menjek vissza 16 án és majd az ultrahang megmondja mi is a helyzet.Én nagyon átérzem amit átélsz mert én is szeretnék babát.Egyébként vannako tüneteid?Jaj igen és azt mondta az orvos hogx van olyan akinek később választòdik ki a hcg a vizeletbe.Én szorítok neked is és magamnak is hogy végül kiderüljön babásak vagyunk:-)
19/24 anonim válasza:
Utolsò vákaszoló vagyok:-)szerintem egymás kérdéseibe írogatunk/nem tudom felfogni hogy terhes vagyok/az én kérdésem:-)
20/24 A kérdező kommentje:
Igen! Írtam már neked én is. Tünetek? Hmmm... A hasamalja érzékeny, néha nyilalgat. Cicik fájnak. Nagyon fáradékony vagyok, kb 3-4 napja időnként szédülõk. Nincs étvágyam, nem kívánok semmit. De igazából ezeket más dolgok is okozhatják, szóval ki tudja?! Neked van vmi tüneted? Mekkora petezsákot látott a dokid?
2013. dec. 12. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!