Hőmérős kérdés. Előző hónapban digitális lázmérővel mértem, majd ettől a hónaptól "sima" lázmérővel, viszont mindkét esetben szájban. Nem csökkent volna a hő? Vagy ennyi különbség van a két lázmérő között?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem a sima lázmérővel mérni, egyszer lement a hőm, de aztán vissza fel. Megjött, de a hőm még mindig fenn. Miért? A lázmérőváltás miatt?
2013. nov. 22. 08:26
1/2 anonim válasza:
Én digitálissal mérem hüvelyben. Nekem valamikor fennt marad a hőm mikor megjön. VAgy előtte lemegy, aztán valamikor másnap meg ismét fel.
De valamennyi hőmérséklet ingadozás van a kétfajta lázmérő használata között szerintem.
Nem teljesen értem a kérdést.
2/2 anonim válasza:
Nem a lázmérőváltás szerintem.
Nekem is volt olyan görbém, ahol ennyi volt a hőm mensi után, tehát felment.
Azért annyira nem ment magasra neked sem!
Szerintem teljesen okés a görbéd!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!