Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, terhes voltam? ://

Lehet, terhes voltam? ://

Figyelt kérdés
35 napos ciklusaim vannak. Kesni max 1 hetet szokott. 20.nap korul pecsetelo verzesem volt! Nov. 27-en kellett volna megjonnie es semmi. Dec. 3adikan csinaltam egy negativ tesztet... tegnap gorcsolgettem, elment egy keves ver... Ma pedig rendesen megjott, bo verrel, durva gorcsokkel... Elhasznaltam par gorcsoldot, hogy ki birjak maszni az agybol! Mi lehet ez?!
2013. dec. 7. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet elindult a folyamat, ezért is késhetett. Ha szakaszosan vérzel mindenképpen menj el orvoshoz, nézze meg rendesen kitisztultál-e. :(
2013. dec. 7. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem voltál terhes, mivel a teszted negatív volt. Nekem volt biokémiai terhességem, de még a menszesz közben is halvány poz. volt a terhességi tesztem, mivel lassabban csökken hcg szintje. Szerintem csak késett a menszeseszed. Drukkolok a következő hónapra!
2013. dec. 8. 08:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi nektek! Egyebkent nem tervezunk babat, de a veteles, meg ehhez hasonloknak a gondolatatol is rosszul vagyok:(
2013. dec. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!