Mikor szabad a következő babával próbáljozni?
6 hétig semmiképp
(Lesz akkor kontrollod is, nem?)
Van amelyik orvos ezek után azonnal javasolja, valamelyik pedig várat 3 hónapot...nem tudom melyik a megfelelőbb...
Kéthét múlva lesz kontrol, meg szövettan eredmény. Addig a kórház felé sem akarok menni, mert már brrr
Elég volt ez a két hét...
Nekem műszeres befejéz volt. A műtét után hat hétig tilos volt a szex és a műtét utáni harmadik hónaptól próbálkozhattunk.
Sajnos nekem nem rendeződött a ciklusom magától, három hónapig nem jött meg, így arra kaptam kezelést. lassan 8 hóanpja várjuk, hogy megfoganjon...
A szövettani eredmény nekünk is 3 héten belül ígérték, végül teljes 8 hetet vártunk rá, amiből nem is derült ki, hogy mi okozta a bajt.
Mi sem adjuk fel! Szurkolok nektek!
Szia,
Nekünk is két orvos két félét mondott. Az egyik 3-at, mi 6-ot vártunk. Olyat is mondtak, hogy fizikailag 3 hónap a regenerálódás, lelkileg kinek hogy. Nekem pl. kellett a 6 hónap lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!