Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor szabad a következő...

Mikor szabad a következő babával próbáljozni?

Figyelt kérdés
Sajnos ma missed abom volt, de nem csüggedünk párommal, mert biztos meg volt az oka annak, hogy így alakult. De már most tudjuk, hogy nem adjuk fel. A dokitol elfelejtettem megkérdezni lányos zavaromban, hogy meddig nem élhetünk házas életet és próbálkozhatunk újra, hoyy jöjjön a baba.
2013. dec. 5. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Legalább 1-3 hónapot várni kell.
2013. dec. 5. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:

6 hétig semmiképp

(Lesz akkor kontrollod is, nem?)

Van amelyik orvos ezek után azonnal javasolja, valamelyik pedig várat 3 hónapot...nem tudom melyik a megfelelőbb...

2013. dec. 5. 23:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Kéthét múlva lesz kontrol, meg szövettan eredmény. Addig a kórház felé sem akarok menni, mert már brrr

Elég volt ez a két hét...

2013. dec. 5. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
A szerdai genetikai tanacsadason fel evet mondtak nekunk. Ezuttal betartjuk, mert az elso utan hat hetet vartunk, de a masodik is elment. Szerintem azert a 3 honap kell.
2013. dec. 6. 06:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem műszeres befejéz volt. A műtét után hat hétig tilos volt a szex és a műtét utáni harmadik hónaptól próbálkozhattunk.

Sajnos nekem nem rendeződött a ciklusom magától, három hónapig nem jött meg, így arra kaptam kezelést. lassan 8 hóanpja várjuk, hogy megfoganjon...

A szövettani eredmény nekünk is 3 héten belül ígérték, végül teljes 8 hetet vártunk rá, amiből nem is derült ki, hogy mi okozta a bajt.

Mi sem adjuk fel! Szurkolok nektek!

2013. dec. 6. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekünk is két orvos két félét mondott. Az egyik 3-at, mi 6-ot vártunk. Olyat is mondtak, hogy fizikailag 3 hónap a regenerálódás, lelkileg kinek hogy. Nekem pl. kellett a 6 hónap lelkileg.

2013. dec. 6. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző voltam. Lemaradt a mondatból, hogy a másik doki 6 hónapot mondott
2013. dec. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!