Mit gondoltok erről?
Tudom, szinte napi 100 ilyen kérdés van de az én helyzetem más. 17 napja késik és szúr oldalt a hasam. Holnap megyek tesztet venni de a terhességi tesztekről van egy sztorim. Párommal több mint 1 éve próbálkozunk a babával és már többször is előfordult, hogy hetekig késett, iszonyatosan fájt a mellem, rosszul voltam stb. és amikor tesztet vettünk MINDIG negatív lett viszont akárhányszor volt ilyen esetem, pár héten belül nagyon erős fájdalmakkal megjött a menstruációm és nagyon darabos volt. Éreztem, hogy elvetéltem. De ha babát vártam nem értem miért mutatott a teszt mindig negatívat. Ráadásul az egyik ilyen eset pont azután volt amikor a nőgyógyászom látott valami apró dolgot a méhemben és azt mondta, hogy menjek vissza 2 hét múlva de akkor már késő volt...mire visszamentem már semmit sem látott..Holnap megyek tesztet venni de sajnos már nem bízom benne. Mit tegyek? Mert azóta már Londonban élek és itt nem vizsgálnak meg csak ha pozitív tesztet mutatok és akkor is csak pár hétre rá. És ha most is az lesz mint régen?
A válaszokat előre is köszönöm szépen.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!